Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου για συνεδρίαση της Insurance Europe

Εκπροσώπησε την ελληνική ασφαλιστική αγορά στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Insurance Europe στις Βρυξέλλες.

Στις Βρυξέλλες ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου για συνεδρίαση της Insurance Europe

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Αντιπρόεδρος της Insurance Europe Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου εκπροσώπησε την ελληνική ασφαλιστική αγορά στην πρόσφατη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Insurance Europe στις Βρυξέλλες.

Στο πλαίσιο αυτής της συνάντησης, στην οποία συζητήθηκαν οι τρέχουσες ευρωπαϊκές νομοθετικές πρωτοβουλίες για τον κλάδο, πραγματοποιήθηκε δείπνο με επίτιμο καλεσμένο και ομιλητή τον John Berrigan, Γενικό Διευθυντή Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και Ένωσης Κεφαλαιαγορών (FISMA) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της Insurance Europe, Andreas Brandstetter και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου αντίστοιχα, και τα μέλη της Εκτελεστική Επιτροπής είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ανοιχτή συζήτηση με τον John Berrigan, με θέματα τη στρατηγική για την προστασία του ιδιώτη επενδυτή (RIS), την επικείμενη αναθεώρηση του Solvency II και άλλα, υποστηρίζοντας τις θέσεις της ευρωπαϊκής ασφαλιστικής αγοράς.

(Από αριστερά): Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και Αντιπρόεδρος, Insurance Europe, John Berrigan, Γενικός Διευθυντής Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χρηματοπιστωτικών Υπηρεσιών και Ένωσης Κεφαλαιαγορών (FISMA),Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Michaela Koller, Director General, Insurance Europe, Andreas Brandstetter, Πρόεδρος, Insurance Europe.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v