Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Synthetica & JRCS μαζί στα Ποσειδώνια 2024

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των δύο εταιρειών και να ενημερωθούν σχετικά με τις λύσεις τεχνολογίας που αυτές αναπτύσσουν και εφαρμόζουν στον ναυτιλιακό κλάδο.

Synthetica & JRCS μαζί στα Ποσειδώνια 2024

Η Synthetica, μέλος του ομίλου Qualco, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης στη ναυτιλία, ενώνει τις δυνάμεις της με την JRCS, παγκόσμια ηγέτιδα στην παροχή τεχνολογικών λύσεων και εξοπλισμού στον κλάδο.

Synthetica & JRCS θα δώσουν το παρών στη Διεθνή Έκθεση Ναυτιλίας Ποσειδώνια 2024, στο περίπτερο 1.119 (Hall1). Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των δύο εταιρειών και να ενημερωθούν σχετικά με τις λύσεις τεχνολογίας που αυτές αναπτύσσουν και εφαρμόζουν στον ναυτιλιακό κλάδο.

Η συνεργασία αυτή επισφραγίζει την τεχνογνωσία της Synthetica και σηματοδοτεί την επέκτασή της σε νέες, παγκόσμιες αγορές. Οι δύο εταιρείες έχουν ήδη δρομολογήσει την από κοινού ανάπτυξη νέων λειτουργικοτήτων στο προϊόν JRCS Connect, το οποίο ανήκει στη σειρά ψηφιακών λύσεων Infoceanus της JRCS.

Οι λύσεις της JRCS βρίσκονται ήδη σε περισσότερα από 8.000 πλοία σε όλο τον κόσμο. Η αναβάθμιση αυτών από τη Synthetica θα επιτρέψει στις ναυτιλιακές εταιρείες να:

  • Επιλύουν έγκαιρα μηχανικά ζητήματα που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε σοβαρές ζημιές.
  • Αξιοποιούν τα δεδομένα για τη βελτίωση της απόδοσης των συστημάτων των πλοίων και τη λήψη εμπεριστατωμένων αποφάσεων.
  • Υπολογίζουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα κάθε πλοίου και να εξάγουν αυτόματα το σκορ CII (Carbon Intensity Index Score).

Ο Δαμιανός Οικονομίδης, Cο-Founder και CEO της Synthetica δήλωσε: «Με χαρά ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την JRCS. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που μια εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς ενστερνίζεται το όραμά μας για την εδραίωση της Τεχνητής Νοημοσύνης στη ναυτιλία. Η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την ανάπτυξη της Synthetica και μια ψήφο εμπιστοσύνης για το έργο μας αλλά και την ελληνική ναυτιλιακή τεχνολογία.»

O Atsushi Sora, Chief Digital Officer της JRCS δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την παρουσίαση της συνεργασίας μας με τη Synthetica στο κοινό των Ποσειδωνίων. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι καινοτόμες ιδέες των δύο εταιρειών αποτελούν σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη λύσεων που θα ανταποκρίνονται στις δυναμικές ανάγκες της ναυτιλίας.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v