Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στεγαστικό δάνειο για νέους έως 40 ετών με ευνοϊκούς όρους από την Alpha Bank

Δάνεια έως 300.000 ευρώ με δυνατότητα αποπληρωμής σε 35 χρόνια αλλά και περίοδο χάριτος δίνει η τράπεζα. Και προσωπικό δάνειο για κάλυψη συμβολαιογραφικών και δικηγορικών εξόδων.

Στεγαστικό δάνειο για νέους έως 40 ετών με ευνοϊκούς όρους από την Alpha Bank

Η Alpha Bank, αναγνωρίζοντας τις αυξημένες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι νέοι και οι νέες αλλά και τα νέα ζευγάρια στην αγορά κατοικίας, τους βοηθά να αποκτήσουν το πρώτο τους σπίτι και να φτιάξουν τον κόσμο που θέλουν να ζουν.

Το νέο Στεγαστικό Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους έως 40 ετών προσφέρεται με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους καθώς για τα πρώτα 3 χρόνια του δανείου παρέχεται η δυνατότητα επιλογής χαμηλού σταθερού επιτοκίου ύψους 2,50%, ενώ δεν καταλογίζονται δαπάνες εξέτασης του αιτήματος.

Το Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία απευθύνεται σε μία διευρυμένη περίμετρο δικαιούχων, καλύπτοντας έως και το 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, ανεξαρτήτως, μάλιστα, ενεργειακής κλάσης και παλαιότητας.

Παράλληλα, δίνει στους δανειολήπτες τη δυνατότητα να επιλέξουν είτε σταθερό είτε κυμαινόμενο επιτόκιο καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου.

Πιο αναλυτικά, οι όροι χρηματοδότησης και τα πλεονεκτήματα του νέου Στεγαστικού Δανείου της Αlpha Bank για την απόκτηση πρώτης κατοικίας διαμορφώνονται ως εξής:

• Διάρκεια δανείου από 5 έως 35 χρόνια, με δυνατότητα για περίοδο χάριτος έως 2 χρόνια στην αρχή του δανείου

• Ποσό δανείου έως €300.000

• Χρηματοδότηση έως 90% της εμπορικής αξίας του ακινήτου, χωρίς πρόσθετες προϋποθέσεις

• Δυνατότητα επιλογής σταθερού ή κυμαινόμενου επιτοκίου καθ’ όλη τη διάρκεια του δανείου.

• Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 2,50% για τα πρώτα 3 χρόνια (πλέον της εισφοράς του Ν.128/75), εφόσον το επιλέξουν οι δανειολήπτες, και ανταγωνιστικό κυμαινόμενο επιτόκιο για τα επόμενα χρόνια

• Απαλλαγή από δαπάνες εξέτασης του αιτήματος δανειοδότησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους έως τις 31
Δεκεμβρίου 2024.

Προσωπικό Δάνειο με προνομιακή τιμολόγηση για όλους τους νέους Πελάτες Στεγαστικών Δανείων

Επιπλέον, η Αlpha Bank διευκολύνει τόσο τους Πελάτες του Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους όσο και τους υπόλοιπους Πελάτες που θα λάβουν στο εξής Στεγαστικό Δάνειο από την Τράπεζα, παρέχοντας σε όλους τη δυνατότητα να καλύψουν προσωπικές ανάγκες που συνδέονται με την απόκτηση στέγης, όπως συμβολαιογραφικά και δικηγορικά έξοδα, μέσω Προσωπικού Δανείου Alpha Μέτρον Άριστον με προνομιακή τιμολόγηση και σταθερό επιτόκιο σε όλη τη διάρκεια του δανείου.

Ειδικότερα, προσφέρονται:

• Διάρκεια Δανείου από 6 έως 96 μήνες

• Ποσό δανείου έως €30.000

Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 9,90% (πλέον της εισφοράς του Ν.128/75) για όλους, χαμηλότερο από το ισχύον τιμολόγιο (έως 14%)

• Απαλλαγή από δαπάνες εξέτασης του αιτήματος δανειοδότησης.

Η Αlpha Bank αποδεικνύει έτσι έμπρακτα ότι ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες και βρίσκεται δίπλα στους νέους ανθρώπους, στηρίζοντάς τους ώστε να ανοίξουν ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή τους με την αγορά ή την κατασκευή της πρώτης κατοικίας τους, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το Στεγαστικό Δάνειο Alpha Πρώτη Κατοικία για νέους και το Προσωπικό
Δάνειο Alpha Μέτρον Άριστον είναι διαθέσιμες εδώ.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v