Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο δυναμικό της Sunlight η Κωνσταντίνα Καρατοπούζη

Πριν από την ένταξή της στη Sunlight Group, η κα Καρατοπούζη διετέλεσε μεταξύ άλλων Chief Operating Officer στη LAMDA Development.

Στο δυναμικό της Sunlight η Κωνσταντίνα Καρατοπούζη

Η Sunlight Group, μέλος του Ομίλου Olympia, ανακοινώνει την ανάληψη της θέσης της Chief of Staff (COS) από την Κωνσταντίνα Καρατοπούζη. Πρόκειται για στέλεχος με πολυετή εμπειρία που θα συμβάλλει στη διαμόρφωση του οράματος της εταιρίας, καθώς και στην περαιτέρω ενίσχυση της λειτουργίας του οργανισμού.

Στη μακρά επαγγελματική της πορεία, η Κωνσταντίνα έχει αναλάβει ηγετικούς ρόλους σε κορυφαίους οργανισμούς. Διαθέτει εμπειρία στα οικονομικά, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό, τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας, καθώς και την εταιρική διακυβέρνηση ως μέλος του Δ.Σ. Πριν από την ένταξή της στη Sunlight Group, διετέλεσε Chief Operating Officer στη LAMDA Development, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Λάτση, συνεισφέροντας σημαντικά στην ανάπτυξή του για 20 συνεχόμενα έτη.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σε audit θέσεις στην PriceWaterhouseCoopers στο Λονδίνο και στην Κωστουρής Μιχαϊλίδης στην Αθήνα, ενώ αργότερα εντάχθηκε στο Οικονομικό Τμήμα της EFG Bank στο Λονδίνο. Είναι μέλος του Chartered Association of Certified Accountants και κάτοχος πτυχίου Οικονομικών Επιστημών από το Τμήμα Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ο Λάμπρος Μπίσαλας, Διευθύνων Σύμβουλος της Sunlight Groupυπογράμμισε: «Καλωσορίζουμε την Κωνσταντίνα στο νέο της ρόλο ως Chief of Staff που σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κεφαλαίου για τη Sunlight. Η μακρόχρονη εμπειρία της σε πολλούς και διαφορετικούς κλάδους θα ενισχύσει τη λειτουργία του οργανισμού, υποστηρίζοντας ουσιαστικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και την ανάληψη σημαντικών πρωτοβουλιών. Η διορατικότητα και οι ηγετικές της ικανότητες θα ξeκλειδώσουν καινούργιες προοπτικές στη Sunlight, δημιουργώντας ακόμη μεγαλύτερη αξία». 

Η Κωνσταντίνα Καρατοπούζη, ανέφερε: «Χαίρομαι ιδιαίτερα για την ένταξη μου στο δυναμικό της Sunlight Group, μίας εταιρείας με υψηλούς στόχους και απεριόριστες δυνατότητες, η οποία αναγνωρίζει τη σημαντική συμβολή των ανθρώπων της στην επιτυχημένη της διαδρομή. Ανυπομονώ να ενώσω τις δυνάμεις μου με την έμπειρη και ικανή ομάδα της Sunlight για να πετύχουμε μαζί ακόμη περισσότερα και να δημιουργήσουμε ένα μακροπρόθεσμο θετικό αντίκτυπο».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v