Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Δικαστικό «ντου» σε ξενοδοχείο της FTI στην Κέρκυρα, έπονται Ρόδος και Κως

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, δικαστικοί επιμελητές μπήκαν σε ξενοδοχείο που διαχειρίζεται η θυγατρική της FTI και «σήκωσαν» ποσότητες εμπορεύματος που δεν είχε εξοφληθεί.

Δικαστικό «ντου» σε ξενοδοχείο της FTI στην Κέρκυρα, έπονται Ρόδος και Κως

Δικαστικοί επιμελητές μαζί με «ισχυρή αστυνομική δύναμη», μπήκαν σε ξενοδοχείο στην Κέρκυρα και αφαίρεσαν ανεξόφλητα εμπορεύματα, σύμφωνα με δελτίο Τύπου της δικηγορικής εταιρείας «Ν. Αγαπηνός και Συνεργάτες». Η διαδικασία σύμφωνα με την ανακοίνωση θα συνεχιστεί και στα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η FTI στη Ρόδο και την Κω.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι πρόκειται για ακέφαλες επιχειρήσεις και σύμφωνα με τον ελληνικό αστικό κώδικα, η συνέχιση της δραστηριότητας τους, από άλλη εταιρεία προϋποθέτει άμεση κάλυψη υποχρεώσεων και οφειλών.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

Σε συνέχεια της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής από το Πρωτοδικείο Αθηνών κατά της εταιρίας «MEETING POINT HOTEL MANAGEMENT HELLAS A.E» που ανήκει στον Όμιλο FTI GROUP που πρόσφατα γνωστοποιήθηκε ότι περιήλθε σε καθεστώς αφερεγγυότητας, η εντολέαw εταιρία μας ΚΡΕΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ξεκίνησε σήμερα 10-06-2024 την υλοποίηση του διατακτικού της προσωρινής διαταγής: Συγκεκριμένα δικαστικοί επιμελητές με ισχυρή αστυνομική δύναμη εισήλθαν στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που χειρίζεται η οφειλέτιδα εταιρία, συμφερόντων της γνωστής οικογενείας ΡΙΖΟΥ στο νησί της Κέρκυρας αφαιρώντας ποσότητες κρεάτων από αυτές που πωλήθηκαν από την εταιρία μας και δεν εξοφλήθηκαν. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και στα υπόλοιπα ξενοδοχεία που διαχειρίζεται η εταιρία στη Ρόδο και στην Κω.

Σημειώνεται ότι [πρόκειται για ακέφαλες επιχειρήσεις και σύμφωνα με τον ελληνικό Αστικό Κώδικα η συνέχιση της δραστηριότητάς τους από οποιαδήποτε άλλη εταιρία προϋποθέτει την κάλυψη όλων των υποχρεώσεων και οφειλών στο παρόν χρονικό σημείο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v