Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα εταιρεία για την «Αστέρας Βουλιαγμένης»

Ποιος είναι ο σκοπός της νεοσύστατης εταιρείας «Astir Services and Development», με πρόεδρο τον Ουαλίντ Αμπού Σουντ.

Νέα εταιρεία για την «Αστέρας Βουλιαγμένης»

Στη σύσταση μιας ακόμη εταιρείας, σκοπός της οποίας είναι, μεταξύ άλλων, η παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, προχώρησε η Apollo Ιnvestment Holdco, μέτοχος του Αστέρα Βουλιαγμένης, με επικεφαλής τον Ουαλίντ Αμπού Σουντ.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό καταστατικό ίδρυσης, στόχος της νεοσύστατης εταιρείας με την επωνυμία «Astir Services and Development» είναι, εκτός από την παροχή συμβουλευτικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών, η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης λειτουργικών αναγκών τρίτων επιχειρήσεων και η διαχείριση, ανάπτυξη, ανέγερση, αξιοποίηση και διάθεση πάσης φύσεως ακινήτων.

Η συγκεκριμένη εταιρεία, πρόεδρος της οποίας εμφανίζεται ο Ουαλίντ Αμπού Σουντ, o οποίος είναι και διευθύνων σύμβουλος της AGC Equtiy Partners, ιδιοκτήτριας του Αστέρα Βουλιαγμένης, θα λειτουργεί υποστηρικτικά στο κομμάτι της επιχειρησιακής ανάπτυξης του ομίλου σε ό,τι αφορά το συγκρότημα Four Seasons Astir Palace Hotel Athens, τη μαρίνα και την παραλία.

Αντιπρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας είναι η Πηνελόπη (Πένυ) Ζαγλαρίδου, ενώ στο διοικητικό συμβούλιο συμμετέχει και ο Πάρις Κασιδόκωστας.

Βάσει καταστατικού, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας ανέρχεται σε 3.750.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v