Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Theon International στις κορυφαίες εταιρείες Euronext Tech Leaders

Η πρωτοβουλία Euronext Tech Leaders υποστηρίζεται από ένα ισχυρό δίκτυο εταίρων και έχει ως στόχο την αναγνώριση και υποστήριξη κορυφαίων τεχνολογικών εταιριών που είναι εισηγμένες στην αγορά του Euronext.

Η Theon International στις κορυφαίες εταιρείες Euronext Tech Leaders

Η THEON INTERNATIONAL PLC (THEON), κορυφαίος κατασκευαστής συστημάτων νυχτερινής όρασης και θερμικής απεικόνισης για αμυντικές εφαρμογές και εφαρμογές ασφαλείας με παγκόσμιο αποτύπωμα, ανακοινώνει την ένταξή της στο τμήμα Tech Leaders του Χρηματιστηρίου Euronext, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας για προώθηση τεχνολογικών εταιριών με υψηλή ανάπτυξη και ηγετική θέση.

Η πρωτοβουλία Euronext Tech Leaders, η οποία ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2022, υποστηρίζεται από ένα ισχυρό δίκτυο εταίρων και έχει ως στόχο την αναγνώριση και υποστήριξη κορυφαίων τεχνολογικών εταιριών που είναι εισηγμένες στην αγορά του Euronext. Διαθέτει περισσότερες από 110 ευρωπαϊκές εταιρίες υψηλής ανάπτυξης και τεχνολογίας, δείκτη, και μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν τους συμμετέχοντες καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας τους προς την εισαγωγή στο χρηματιστήριο.

Η THEON παρουσίασε πρόσφατα τα οικονομικά της αποτελέσματα για το A’ τρίμηνο του 2024, επιτυγχάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις σε σχέση με το προηγούμενο έτος, με έσοδα €75,8 εκατ, αντικατοπτρίζοντας αύξηση 180% σε σύγκριση με το A’ τρίμηνο του 2023, και προσαρμοσμένο EBIT 17,2 εκατ. ευρώ. Το τρίμηνο αυτό υπήρξε το ισχυρότερο A΄τρίμηνο έτους που έχει επιτευχθεί σήμερα από τη ΤΗΕΟΝ. Επιδεικνύοντας ανθεκτικότητα, προσαρμοστικότητα και δέσμευση στην καινοτομία, η THEON πέτυχε αυτή την πρωτοφανή επιτυχία έχοντας νέες εμπορικές συμφωνίες κατά τη διάρκεια του Α' τριμήνου.

Με την ένταξή της στο Euronext Tech Leaders, η THEON αποκτά πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο οικοσύστημα προσαρμοσμένο στον τεχνολογικό τομέα. Αυτό περιλαμβάνει τη συνεργασία με μια ευρεία, διεθνή βάση επενδυτών που χρηματοδοτούν εταιρίες τεχνολογίας σε διάφορα στάδια ανάπτυξής τους.

Ο Δημήτρης Παρθένης, Chief Financial Officer της THEON, σχολίασε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που μας προσφέρει αυτή η ένταξη, προσβλέποντας στην αξιοποίηση των πόρων και του δικτύου που παρέχει η εν λόγω πρωτοβουλία Euronext Tech Leaders για την περαιτέρω ανάπτυξη και καινοτομία στον τομέα των τεχνολογιών».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v