Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αντώνης Μιτζάλης (ΑΒΑΞ): Υποδειγματική η παρέμβαση στη γέφυρα του Ισθμού

Η ΑΒΑΞ κινητοποίησε 33 μηχανήματα και 90 άτομα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου.

Αντώνης Μιτζάλης (ΑΒΑΞ): Υποδειγματική η παρέμβαση στη γέφυρα του Ισθμού

Την ικανοποιητική προσαρμοστικότητα των ελληνικών τεχνικών εταιρειών στις ανάγκες που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, τόνισε μιλώντας στο 1ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Ομίλου ΑΒΑΞ, Αντώνης Μιτζάλης.

Αναφερόμενος ειδικότερα στο πρόσφατο συμβάν με τη γέφυρα στον Ισθμό, ο κ. Μιτζάλης χαρακτήρισε ως υποδειγματική την επέμβαση των συνεργείων των ομίλων ΑΒΑΞ και Iντρακάτ και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους που συμμετείχαν, αποκαθιστώντας σε χρόνο ρεκόρ την κίνηση των οχημάτων. Σημειώνεται ότι η ΑΒΑΞ κινητοποίησε 33 μηχανήματα και 90 άτομα.

Σχετικά με τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κατασκευαστικός κλάδος, ο κ. Μιτζάλης τόνισε ότι ένας μεγάλος όμιλος οφείλει να εκμεταλλεύεται τους θετικούς οικονομικούς κύκλους του κλάδου, ώστε να ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα, μιας και το περιβάλλον είναι διαρκώς μεταβαλλόμενο. Ο Αντ. Μιτζάλης επεσήμανε επίσης ότι στην οικονομική ανθεκτικότητα βασικό ρόλο οφείλει να διαδραματίσει το Research and Development.

Τέλος, ανέφερε ότι η ελληνική κατασκευαστική αγορά αποτελείται πλέον από ομίλους διεθνούς βεληνεκούς, τόσο παραδοσιακούς όσο και προσαρμοστικούς σε μετοχικές και διοικητικές αλλαγές κατά τα διεθνή πρότυπα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v