Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H&M: Από την... εφορία μάθαμε ότι δεν διαβιβάζονταν οι αποδείξεις

Η πολυεθνική σε κατάστημα της οποίας στο Σύνταγμα η ΑΑΔΕ έβαλε 2ημερο λουκέτο για μη διαβίβαση 21.000 αποδείξεων επί ένα εξάμηνο δηλώνει ουσιαστικά ότι… έπεσε από τα σύννεφα.

H&M: Από την... εφορία μάθαμε ότι δεν διαβιβάζονταν οι αποδείξεις

«H κατάσταση αυτή υπέπεσε στην αντίληψή μας μέσω των ελληνικών φορολογικών αρχών. Οι τοπικές μας ομάδες εργάζονται σκληρά για να επιλύσουν το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό», υποστηρίζει ανακοίνωση της Η&Μ, το κατάστημα της οποίας στο Σύνταγμα έκλεισε για δυο ημέρες από την ΑΑΔΕ, καθώς δεν μεταβίβαζε αποδείξεις που εκδίδονταν από τις 15 Ιανουαρίου.

Σε ανακοίνωσή της η εταιρεία αναφέρει:

«Αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε ορισμένες τεχνικές και ρυθμιστικές δυσκολίες με το σύστημα των ταμείων μας, λόγω των οποίων το κατάστημά μας στην οδό Ερμού 11 θα παραμείνει κλειστό για 48 ώρες (από 16/06/2024 έως 18/06/2024)».

«H κατάσταση αυτή υπέπεσε στην αντίληψή μας μέσω των ελληνικών φορολογικών αρχών. Οι τοπικές μας ομάδες εργάζονται σκληρά για να επιλύσουν το πρόβλημα το συντομότερο δυνατό», συμπληρώνει.

«Βρισκόμαστε σε στενό διάλογο με τον πάροχο συστήματος πληρωμών, αμέσως μόλις μας γνωστοποιήθηκε το θέμα. Είναι ύψιστη προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή να βρούμε τα αίτια και να φροντίσουμε ότι η κατάσταση θα διευθετηθεί άμεσα και δεν θα επαναληφθεί».


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v