Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Δημήτρη Γιαννακόπουλου με UBITECH

Θα δημιουργήσουν ένα νέο σχήμα στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Στόχος η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού.

Συνεργασία Δημήτρη Γιαννακόπουλου με UBITECH

Ο Όμιλος Δ. Γιαννακόπουλου, με μακροχρόνια εμπειρία και πολυεπίπεδη παρουσία στην ελληνική και διεθνή αγορά και η UBITECH, γνωστή για την εξειδίκευσή της στην τεχνολογία και την καινοτομία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα νέο σχήμα στον χώρο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών, με στόχο να προσφέρουν στην αγορά προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η UBI7000 Innovations ενσωματώνει τα DNA των δύο οργανισμών, έχοντας ως μοναδικό γνώμονα την επιστημονική αριστεία, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση. Καινοτομία και τεχνογνωσία σε πεδία που αναπτύσσονται στους μητρικούς ομίλους της θα αποτελέσουν θεμέλιο λίθο στην ανάπτυξη τεχνολογικών λύσεων.

Στόχος της, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών και ολοκληρωμένων λύσεων ψηφιακού μετασχηματισμού, καθώς και η ανάπτυξη πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών υψηλής εξειδίκευσης και καινοτομίας, τα οποία δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες της να είναι οι πρώτοι που θα ωφεληθούν από την υιοθέτηση ώριμων ερευνητικών αποτελεσμάτων και τεχνολογιών αιχμής στον διαρκώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό ψηφιακό κόσμο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v