Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βαράγκης: Ιδρυση νέας εταιρίας στην Κύπρο

Στην υπογραφή σύμβασης για την ίδρυση νέας εταιρίας στην Κύπρο μεταξύ της 100% θυγατρικής της ΑΒΕΠΕ (ΚΥΠΡΟΣ) ΛΙΜΙΤΕΔ και της κυπριακής Trokkoudes Euromarkets Limited προχωρεί η εταιρία Βαράγκης, έχοντας ως στόχο την περαιτέρω διείσδυση στην κυπριακή αγορά.

Βαράγκης: Ιδρυση νέας εταιρίας στην Κύπρο
Την υπογραφή σύμβασης μεταξύ της 100% θυγατρικής της κυπριακής εταιρίας ΑΒΕΠΕ (ΚΥΠΡΟΣ) ΛΙΜΙΤΕΔ και της κυπριακής εταιρίας Trokkoudes Euromarkets Limited, για την ίδρυση από κοινού κατά 50% έκαστη νέας εταιρίας, ανακοίνωσε με σχετικό δελτίο Τύπου στο Χ.Α. η εταιρία Βαράγκης ΑΒΕΠΕ.

Συγκεκριμένα, ο σκοπός της νέας εταιρίας θα είναι η περαιτέρω διείσδυση των προϊόντων γραφείου της πολυεθνικής STEELCASE S.A. στην κυπριακή αγορά, προϊόντα των οποίων η Βαράγκης ΑΒΕΠΕ έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η Trokkoudes Euromarkets Limited δραστηριοποιείται ήδη στην Κύπρο, μέσω της θυγατρικής της Trokkoudes Office Gallery Limited, στον χώρο του επαγγελματικού εξοπλισμού γραφείου για την εισαγωγή, παραγωγή, συναρμολόγηση, πωλήσεις, διανομή και εγκατάσταση προϊόντων του κλάδου αυτού.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v