Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κανάκης: Μέρισμα 0,10 ευρώ

Τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2007 (ήτοι 750.000 ευρώ), ενέκρινε μεταξύ άλλων η σημερινή ετήσια γενική συνέλευση της Στέλιος Κανάκης με απαρτία 89,85%.

Κανάκης: Μέρισμα 0,10 ευρώ
Τη διανομή μερίσματος 0,10 ευρώ ανά μετοχή για τη χρήση 2007 (ήτοι 750.000 ευρώ), ενέκρινε μεταξύ άλλων η σημερινή ετήσια γενική συνέλευση της Στέλιος Κανάκης με απαρτία 89,85%.

Δικαιούχοι είσπραξης του ως άνω μερίσματος είναι οι κάτοχοι μετοχών της εταιρίας κατά το πέρας της συνεδρίασης του Χ.Α. της 24ης Ιουνίου 2008. Από την 25η Ιουνίου 2008, ημέρα Τετάρτη, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στο Χ.Α. χωρίς το δικαίωμα μερίσματος για τη χρήση του 2007. Η πληρωμή του μερίσματος της χρήσης 2007 θα ξεκινήσει την 3η Ιουλίου 2008, ημέρα Πέμπτη, μέσω της Τράπεζας Πειραιώς.
 
Επίσης, εξέλεξε νέο επταμελές (7μελές) Διοικητικό Συμβούλιο, με πενταετή θητεία, παρατεινόμενη μέχρι την τακτική Γενική Συνέλευση που πρόκειται να αποφασίσει για τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις του έτους της εξόδου τους, η οποία (θητεία) δεν μπορεί να υπερβεί την εξαετία, ήτοι με θητεία μέχρι την 30η Ιουνίου 2013.

Ειδικότερα ως μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγησαν οι κάτωθι:
α) Στυλιανός Κανάκης του Δημητρίου
β) Μαρία Κανάκη, σύζυγος Στυλιανού Κανάκη
γ) Ελευθερία Κανάκη του Στυλιανού
δ) Αθανάσιος Σύρμος του Βασιλείου
ε) Γεώργιος Μπαρμπαλιάς του Ανδρέα
στ) Δημήτριος Κουτσολιάκος του Νικολάου
ζ) Αλεξάνδρα Πιλάτου του Θωμά
Ταυτόχρονα με την αυτή απόφαση όρισε ως όρισε ως ανεξάρτητα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Γεώργιο Μπαρμπαλιά και την κ. Αλεξάνδρα Πιλάτου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο