Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην αγορά ακινήτων της Ρουμανίας η Αλφα Γκρίσιν

Η Αλφα Γκρίσιν Infotech, ενημερώνει ότι, προχώρησε στην εξαγορά του 100% των μετοχών της ρουμάνικης εταιρείας ZH REAL ESTATE CONSTRUCTION SRL με έδρα το Βουκουρέστι.

Στην αγορά ακινήτων της Ρουμανίας η Αλφα Γκρίσιν
Η Αλφα Γκρίσιν Infotech, ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρηματικού της σχεδίου για ενδυνάμωση της θέσης της στην περιοχή της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης, σε τομείς με υψηλά περιθώρια κερδοφορίας, όπως αυτός του real estate, προχώρησε στην εξαγορά του 100% των μετοχών της ρουμάνικης εταιρείας ZH REAL ESTATE CONSTRUCTION SRL με έδρα το Βουκουρέστι.

Η ZH REAL ESTATE CONSTRUCTION SRL δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων (real estate) και στην ιδιοκτησία της ανήκει οικόπεδο 65.615 τ.μ. στην περιοχή TUNARI του Βουκουρεστίου, η οποία θεωρείται μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ρουμάνικη πρωτεύουσα.

Η Αλφα Γκρίσιν Infotech προτίθεται να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές για την λήψη άδειας κατασκευής οικιστικού συγκροτήματος αυτόνομων κατοικιών συνολικής επιφάνειας 65.000 τ.μ.

Η εξαγορά της ZH REAL ESTATE CONSTRUCTION SRL πραγματοποιήθηκε μέσω της απευθείας απόκτησης του 50% των μετοχών της εταιρείας από την Αλφα Γκρίσιν Infotech και της παράλληλης απόκτησης κατά 100% της κυπριακής εταιρείας IVANKA HOLDINGS LIMITED στην οποία ανήκει το υπόλοιπο 50%.

Το συνολικό κόστος της εξαγοράς ανέρχεται σε 1.427.500 ευρώ και καλύφθηκε από ίδια και δανειακά κεφάλαια της Αλφα Γκρίσιν Infotech.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v