Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Euromedica: Συμμετοχή σε δύο νέα εργαστήρια

Η Euromedica ενημερώνει ότι στις 25/9/2008 προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 49% της εταιρίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Ι.Α.Ε." και στην εξαγορά του 42% της εταιρίας "ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι.Α.Ε."

Euromedica: Συμμετοχή σε δύο νέα εργαστήρια
Η Euromedica ενημερώνει ότι στις 25/9/2008 προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 49% των μετοχών της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ Ι.Α.Ε.", η οποία λειτουργεί πλήρες πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο, σε μισθωμένο ακίνητο, στην κεντρική οδό Βασιλίσσης Όλγας στη Θεσσαλονίκη.

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι σήμερα 200.000 ευρώ, και πρόκειται να διευρυνθεί στο άμεσο μέλλον, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου. Το υπόλοιπο 51% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας ανήκει σε ιατρούς.

Παράλληλα, η Euromedica διέκοψε τη λειτουργία του Διαγνωστικού Κέντρου που λειτουργούσε στην περιοχή Νέας Ελβετίας στη Θεσσαλονίκη και μετέφερε το σύνολο των εργασιών της και τους συνεργαζόμενους ιατρούς στο νέο διαγνωστικό κέντρο στη Βασιλίσσης Όλγας.

Επίσης, στις 25/9/2008 η Euromedica  προχώρησε στην εξαγορά ποσοστού 42% των μετοχών της εταιρίας "ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ι.Α.Ε.", που εδρεύει στο Δήμο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και λειτουργεί πλήρες πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο σε μισθωμένο ακίνητο, ιδιοκτησίας της εταιρίας Euromedica A.E.

Το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας είναι σήμερα 450.000 ευρώ και το υπόλοιπο 58% του κεφαλαίου ανήκει σε ιατρούς.

Με τις ανωτέρω ενέργειες, ο όμιλος Euromedica ανεβάζει το συνολικό αριθμό του δικτύου διαγνωστικών κέντρων που διαθέτει στα 51. Στην Αττική έχει σήμερα 19 διαγνωστικά κέντρα (δύο εκ των οποίων θα ξεκινήσουν σύντομα τη λειτουργία τους), 6 στη Θεσσαλονίκη πλέον του εργαστηρίου ΕΥΡΩΓΕΝΕΤΙΚΗ, 2 στην Κρήτη, 3 στο Βόλο, 2 στη Λάρισα, 2 στις Σέρρες (το ένα δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τη λειτουργία του), και από ένα σε Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Αλεξανδρούπολη, Τρίκαλα, Κόρινθο, Μυτιλήνη, Κατερίνη, Καστοριά, Καβάλα, Κέρκυρα, Διδυμότειχο, Γρεβενά και Καρδίτσα, καθώς και τρία στην Αλβανία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v