Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΓΚΡΙΣΙΝ ΠΑΠΠΑΣ: Αλλαγή επωνυμίας της Matsushita

Panasonic Corpοration ονομάζεται από 1η Οκτωβρίου η Matsushita Electric Industrial Co. όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος Fumio Ohtsubo, με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της εταιρίας.

ΓΚΡΙΣΙΝ ΠΑΠΠΑΣ: Αλλαγή επωνυμίας της Matsushita
Panasonic Corpοration ονομάζεται από την 1η Οκτωβρίου η Matsushita Electric Industrial Co. Ltd όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της εταιρείας Fumio Ohtsubo. Η αλλαγή της επωνυμίας πραγματοποιείται με σκοπό την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των προϊόντων της εταιρείας. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Panasonic Corp είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο, γεγονός που προσδίδει κύρος, αξιοπιστία και ισχυρή ταυτότητα στα προϊόντα που φέρουν την επωνυμία της.

Σημειώνεται, ότι το slogan της Panasonic Corp. «Panasonic ideas for life» είναι αναγνωρίσιμο σε διεθνές επίπεδο λειτουργώντας ως υπόσχεση ποιότητας, εμπειρίας και παγκόσμιας υπογραφής για τους αποκλειστικούς συνεργάτες της και στον ελληνικό χώρο όπως η εταιρεία ΓΚΡΙΣΙΝ ΠΑΠΠΑΣ Α.Ε.

Η ΓΚΡΙΣΙΝ ΠΑΠΠΑΣ Α.Ε., μέλος του ομίλου Alpha Grissin Infotech, διανέμει αποκλειστικά στην ελληνική αγορά τα κλιματιστικά προϊόντα Panasonic. Με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο και με περισσότερες από 1.000.000 πωλήσεις, η εταιρεία βρίσκεται σταθερά στις κορυφαίες θέσεις της αγοράς έχοντας την εξυπηρέτηση των πελατών της στο επίκεντρο της δραστηριότητάς της για την προσφορά προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και υπηρεσιών πιστότητας. 

Όπως επισημαίνεται, η συνεργασία της ΓΚΡΙΣΙΝ ΠΑΠΠΑΣ Α.Ε. με την Panasonic Corp. αποτελεί εγγύηση ποιότητας, αποτελεσματικότητας και έμπειρης ανταπόκρισης στις ανάγκες των πελατών. Ως εκ τούτου η αλλαγή της επωνυμίας της Matsushita Electric αναμένεται να έχει μόνο θετικές επιπτώσεις στις πωλήσεις της ΓΚΡΙΣΙΝ ΠΑΠΠΑΣ Α.Ε. που συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της θέτοντας τις βάσεις της δυναμικής της ανάπτυξης και προόδου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v