Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BYTE: Πιστοποίηση από CISCO για Outdoor Wireless

H BYTE, αναγνωρίστηκε από την Cisco ως Authorized Technology Partner (ATP) και πιστοποιήθηκε στην τεχνολογία Outdoor Wireless Mesh (OWM).

BYTE: Πιστοποίηση από CISCO για Outdoor Wireless
H BYTE, αναγνωρίστηκε από την Cisco ως Authorized Technology Partner (ATP) και πιστοποιήθηκε στην τεχνολογία Outdoor Wireless Mesh (OWM).

Με γνώμονα τις δεξιότητες, την τεχνογνωσία και την εμπειρία της, η ΒΥΤΕ αποτελεί τον μοναδικό πιστοποιημένο συνεργάτη της Cisco στην τεχνολογία OWM σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η τεχνολογία Wireless Mesh παρέχει ασύρματη διαδικτύωση σε εξωτερικούς χώρους, ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών, χωρίς την ανάγκη καλωδιώσεων, σύμφωνα με τα πρότυπα ΙΕΕΕ 802.11a/b/g/n.
 
Το Wireless Mesh βρίσκει άριστη εφαρμογή σε δήμους, λιμάνια, αεροδρόμια, μέσα μαζικής μεταφοράς, αποθηκευτικούς σταθμούς, χώρους φορτο-εκφόρτωσης και γενικότερα όπου υπάρχει ανάγκη ασύρματης κάλυψης, παρακάμπτωντας την ανάγκη καλωδιώσεων.
 
Παράλληλα, η τεχνολογία OWM χρησιμοποιείται σε κτίρια όπου η αποφεύγεται η εγκατάσταση καλωδιώσεων για αισθητικούς λόγους, όπως εμπορικά κέντρα, κτίρια μοντέρνας ή κλασσικής αρχιτεκτονικής, αλλά ακόμα και σε εργοτάξια, δεδομένης της τεράστιας ευελιξίας που χαρακτηρίζει την εγκατάσταση και υλοποίηση.

Σε συνδυασμό με την πιστοποίηση Cisco Silver Certified Partner καθώς και με τις εξειδικεύσεις Advanced Unified Communications, Advanced Security και Advanced Wireless, η πιστοποίηση Outdoor Wireless Mesh ATP ενισχύει ακόμα περισσότερο τις παρεχόμενες υπηρεσίες της ΒΥΤΕ προς τους πελάτες της. Επιπλέον, η ΒΥΤΕ είναι σε θέση να αναπτύξει εξειδικευμένο λογισμικό ώστε, σε κοινή πλατφόρμα με την τεχνολογία Mesh, να διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v