Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλφα Γκρίσιν: Μεταξύ 1,80 - 1,98 ευρώ το εύρος

Μεταξύ 1,80 και 1,98 ευρώ ορίσθηκε το εύρος της τιμής διάθεσης της μετοχής της Αλφα Γκρίσιν Infotech για την εισαγωγή της στο χρηματιστήριο. Από 15 ως 17 Μαρτίου η δημόσια εγγραφή.

Αλφα Γκρίσιν: Μεταξύ 1,80 - 1,98 ευρώ το εύρος
Μεταξύ 1,80 και 1,98 ευρώ ορίσθηκε το εύρος της τιμής διάθεσης της μετοχής της Αλφα Γκρίσιν Infotech για την εισαγωγή της στην Παράλληλη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Οι δημόσιες εγγραφές της εταιρίας θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως και τις 17 Μαρτίου 2004, με κύριο ανάδοχο την EFG Telesis Finance ΑΕΠΕΥ.

Η έκδοση των νέων μετοχών της εταιρίας θα ανέλθει σε 55.000 κοινές ονομαστικές με ιδιωτική τοποθέτηση και 1.106.205 κοινές ονομαστικές με δημόσια εγγραφή.

Σε παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 9 Μαρτίου ο Πρόεδρος της Αλφα Γκρίσιν Infotech, κ. Βασίλης Γκρίσιν, ανέπτυξε τους στόχους και τη στρατηγική της εταιρίας καθώς και το Επενδυτικό Σχέδιο, το οποίο κινείται σε δύο άξονες.

Ειδικότερα, στη διεύρυνση της τεχνικής υποστήριξης των προϊόντων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια με ίδρυση, 4 νέων σταθμών βάσης στην Ελλάδα, προϋπολογισμού 340.000 ευρώ και 1 σταθμού βάσης στα Βαλκάνια, προϋπολογισμού 400.000 ευρώ.

Επίσης, την επέκταση και ενοποίηση των διοικητικών, τεχνικών, αποθηκευτικών και παραγωγικών εγκαταστάσεων, με ανέγερση κτιρίου συνολικού προϋπολογισμού 6.100.000 ευρώ.

Η Αλφα Γκρίσιν Infotech δραστηριοποιείται από το 1980 (από το 1989 με την παρούσα νομική μορφή) στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων (turn-key solutions) σχεδίασης και εγκατάστασης συστημάτων υποστήριξης και διαμόρφωσης χώρων ηλεκτρονικών υπολογιστικών, τηλεπικοινωνιακών κέντρων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και γενικά ευαίσθητων ηλεκτρονικών εφαρμογών.

Παράλληλα, μέσω της αντιπροσώπευσης οίκων του εξωτερικού, προμηθεύει, εγκαθιστά, θέτει σε λειτουργία και παρέχει την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη για την απρόσκοπτη λειτουργία αυτών των συστημάτων.

Τέλος, παρέχει μέσω του εξειδικευμένου προσωπικού της, τις απαραίτητες τεχνολογικές υπηρεσίες (service) προληπτικής και επανορθωτικής τεχνικής υποστήριξης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v