Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Συμμετέχει στη δράση e-Security

Το Πλαίσιο, στα πλαίσια της δράσης e-Security, παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που στόχο έχουν να περιορίσουν τους ψηφιακούς κινδύνους και να θωρακίσουν μία επιχείρηση από τεχνολογικές απειλές.

Πλαίσιο: Συμμετέχει στη δράση e-Security
Το Πλαίσιο, στα πλαίσια της δράσης e-Security για ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που στόχο έχουν να περιορίσουν τους ψηφιακούς κινδύνους και να θωρακίσουν μία επιχείρηση από τεχνολογικές απειλές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε έναν ειδικό κατάλογο e-Security, που διανεμήθηκε σε χιλιάδες επιχειρήσεις, παρουσιάστηκαν λύσεις, που αναβαθμίζουν τις παραμέτρους ασφαλείας (από servers και συστήματα Backup/Recovery μέχρι προγράμματα ασφαλείας και IP Surveillance) και καθιστούν κάθε εταιρία έτοιμη να αντιμετωπίσει έγκαιρα και αποτελεσματικά κάθε απειλή.

Επιπλέον, μία ειδική ομάδα συνεργατών αναλαμβάνει να μελετήσει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης και να διαχειριστεί τα πάντα, από την υποβολή της αίτησης για την επιχορήγηση μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.

Όπως επισημαίνεται, το πρόγραμμα e-Security είναι μία δράση επιδοτούμενη από το κράτος κατά 70% που επιχορηγεί δαπάνες για Εξοπλισμό, Λογισμικό & Υπηρεσίες μέχρι και 70.000 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v