Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Byte: «Κρατάμε καλά, δεν φεύγει κανένας»

Ο CEO της Byte Σπ. Βυζάντιος τόνισε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να απολυθούν άτομα που έχουν συσσωρεύσει προσόντα και πείρα, ακόμη και αν χρειαστεί να δει η εισηγμένη τις επιδόσεις της να υποχωρούν.

  • του Στέφανου Κοτζαμάνη
Byte: «Κρατάμε καλά, δεν φεύγει κανένας»
«Μπορεί να διανύουμε δύσκολες εποχές, αλλά στόχος της Byte είναι να μην υπάρξει περιορισμός θέσεων εργασίας. Κρατάμε καλά, δεν φεύγει κανένας» δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Σπ. Βυζάντιος κατά την σημερινή τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρείας.

Ο κ. Βυζάντιος τόνισε ότι θα ήταν μεγάλο λάθος να απολυθούν άτομα που έχουν συσσωρεύσει προσόντα και πείρα, ακόμη και αν χρειαστεί να δει η εισηγμένη τις επιδόσεις της να υποχωρούν.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της Byte, αναφέρθηκε -πέρα από την ισχυρή της ρευστότητα- ότι ο κύκλος εργασιών στον ιδιωτικό τομέα διατηρείται σε σταθερά περίπου επίπεδα, ωστόσο πτώση εμφανίζουν τα έσοδα από το δημόσιο τομέα, λόγω έλλειψης προκηρύξεων. Πάντως, η εταιρεία, σύμφωνα με τον κ. Βυζάντιο, είναι έτοιμη να διεκδικήσει τη νέα «φουρνιά» των προκηρύξεων για δημόσια έργα πληροφορικής, όποτε αυτή προκύψει.

H γενική συνέλευση της εταιρείας αποφάσισε τη διανομή μερίσματος ύψους 0,053 ευρώ ανά μετοχή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v