Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Altec: Προχωρά η εισφορά των κλάδων σε θυγατρικές

Εγκριση για την εισφορά του κλάδου ανάπτυξης λογισμικού και συστημάτων E.R.P. και του κλάδου ολοκληρωμένων λύσεων προς 100% θυγατρικές της εταιρείες, έλαβε η Altec, όπως προβλέπει η συμφωνία με τις πιστώτριες τράπεζες. 

Altec: Προχωρά η εισφορά των κλάδων σε θυγατρικές
Το επόμενο βήμα της πραγματοποιηθείσας συμφωνίας της με τις τράπεζες ανακοίνωσε η Altec. Σύμφωνα με την εταιρία, εγκρίθηκε από τις αρχές η εισφορά του κλάδου ανάπτυξης λογισμικού και συστημάτων E.R.P. (Software) και του κλάδου ολοκληρωμένων λύσεων (Ιntegration) στις 100% θυγατρικές της εταιρείες, "Altec Software” και "Altec Intergration" αντίστοιχα.

”Ο εν λόγω μετασχηματισμός αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Ομίλου για επικέντρωση στους τομείς της ανάπτυξης λογισμικού και των εφαρμογών ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής, στους οποίους κατέχει ηγετική θέση αποσκοπώντας στην ενίσχυση και ανάδειξη των διακριτών επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Τέλος, επισημαίνει η ανακοίνωση, σύμφωνα με την από 23/6/2009 οριστική συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ της εταιρείας και των πιστωτριών τραπεζών, με τον τρόπο αυτό θα ολοκληρωθεί η καθολική αναδιάρθρωση του τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας περιλαμβάνοντας την μεταφορά του δανεισμού της στις ως άνω δραστηριότητες "software" και "integration".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v