Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

BYTE: Εργο ύψους 1,551 εκατ. ευρώ για την ΚτΠ

Σύμβαση ύψους 1,551 εκατ. ευρώ με την ΚτΠ για την εκτέλεση του έργου Περιφερειακός Εξοπλισμός για Έκδοση Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων, υπέγραψε η Byte Computer.

BYTE: Εργο ύψους 1,551 εκατ. ευρώ για την ΚτΠ
Την 31η Ιουλίου 2009 υπεγράφη μεταξύ της Byte Computer και της "Κοινωνία της Πληροφορίας"  σύμβαση για την εκτέλεση του έργου "Περιφερειακός Εξοπλισμός για Έκδοση Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων", ο οποίος προεκηρύχθη από την ΚτΠ.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται στο ποσό των 1.551.135,89 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και η συνολική διάρκεια υλοποιήσεώς του είναι τέσσερις (4) μήνες, όπως η έναρξη αυτή ειδικώτερα καθορίζεται στην σύμβαση.

Οπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Byte, το έργο, συνοπτικώς, αφορά στην:

(α) προμήθεια: προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών ταυτοτήτων, μονάδων υποστήριξης αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS), πολυμηχανημάτων εκτύπωσης και αυτόματης ψηφιοποίησης, έξυπνων καρτών πρόσβασης και ηλεκτρονικής υπογραφής, λογισμικού και υπηρεσιών εγκατάστασης / παραμετροποίησης του συνόλου του εξοπλισμού (υλικού και λογισμικού) σε λειτουργία στο Πανελλαδικό Δίκτυο Πληροφορικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

(β) παροχή εγγύησης για τουλάχιστον δύο (2) έτη για το σύνολο των ειδών (υλικού και λογισμικού).

(γ) υποχρέωση παροχής συντηρήσεως για πέντε (5) έτη για το σύνολο των ειδών (υλικού και λογισμικού).

(δ) παράδοση υλικού τεκμηρίωσης σε δύο (2) αντίγραφα στην ελληνική, για όλες τις εργασίες εγκατάστασης και τεκμηρίωσης (customization συσκευών, ονοματολογία και διευθυνσιοδότηση, πρόσθετα προγράμματα κλπ), τόσο σε έντυπη όσο και σε Ηλεκτρονική μορφή (ιστοσελίδων).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v