Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

'Σαραντάρισε' το Πλαίσιο

Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη «γέννησή» του και το Πλαίσιο σβήνει τα κεράκια του, μετρώντας αντί για χρόνια, λέξεις.

Σαραντάρισε το Πλαίσιο
Σαράντα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη «γέννησή» του και το Πλαίσιο σβήνει τα κεράκια του, μετρώντας αντί για χρόνια, λέξεις. Σαράντα λέξεις, που όλα αυτά τα χρόνια καθόρισαν την κουλτούρα, τη φιλοσοφία και την ιστορία του.

Από το μόλις 10 τ.μ. Πλαίσιο του 1969 στην οδό Στουρνάρη 24, με είδη Σχεδίου & Χαρτοπωλείου, μέχρι τη Νο 1 σήμερα εταιρεία Πληροφορικής & Ειδών Γραφείου στην Ελλάδα, που ταυτίζεται με την πρωτοπορία, την εξειδίκευση και την εξυπηρέτηση. Σαράντα χρόνια εφηβικής διάθεσης και πάθους για την τεχνολογία, μέσα από τα δικά σας μάτια!

Ο εορτασμός των 40 χρόνων από το Πλαίσιο θα διαρκέσει συνολικά 40 ημέρες, με διαφορετικές εκπλήξεις κάθε βδομάδα, ξεκινώντας με 40 απίστευτες προσφορές σε προϊόντα Πληροφορικής, Ειδών Γραφείου, Τηλεπικοινωνιών και Ψηφιακής τεχνολογίας!

Για την επικοινωνία των επετειακών προσφορών δημιουργήθηκε ένας ειδικός κατάλογος, που θα διανεμηθεί σε 500.000 νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα, καθώς και από τα καταστήματα Πλαίσιο, ενώ η επικοινωνία υποστηρίζεται επίσης με ραδιοφωνικά μηνύματα & χορηγίες, και καταχωρίσεις στον τύπο. Παράλληλα, το εσωτερικό και οι βιτρίνες των καταστημάτων καθώς και το www.plaisio.gr έχουν διακοσμηθεί ανάλογα, με τις 40 λέξεις, που χαρακτηρίζουν την 40χρονη ιστορική πορεία της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v