Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πλαίσιο: Απόφαση για επέκταση σκοπού

Την επέκταση του σκοπού στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στην πρακτόρευση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και τουριστικών πακέτων, αλλά και στην ενέργεια αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ. της Πλαίσιο Computers, χθες 19/01/2010.

Πλαίσιο: Απόφαση για επέκταση σκοπού
Την επέκταση του σκοπού της εταιρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο, στην πρακτόρευση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και τουριστικών πακέτων, αλλά και στην ενέργεια αποφάσισε η έκτακτη Γ.Σ. της Πλαίσιο Computers, χθες 19 Ιανουαρίου 2010. 

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η προσθήκη των νέων εμπορικών δραστηριοτήτων, κατά την εκτίμηση της διοίκησης της εταιρείας δεν θα επιδράσει σημαντικά στην οικονομική της κατάσταση και ως εκ τούτου δεν είναι αναγκαία η σύνταξη Πληροφοριακού Σημειώματος.

Επιπλέον, εγκρίθηκε η τροποποίηση των άρθρων 18 και 19 του Καταστατικού της εταιρείας, με την πρόβλεψη σε αυτά της ειδικής εξουσίας του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας να προβαίνει για συγκεκριμένα ζητήματα και κατηγορίες πράξεων σε ανάθεση των εξουσιών διαχείρισης και εκπροσώπησης της εταιρείας σε συγκεκριμένα, κατ' αποκλειστικότητα πρόσωπα.

* Η τροποποίηση του καταστατικού δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη: "Συνοδευτικό Υλικό".

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v