Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΟΝ: Reverse split ενέκρινε η ΓΣ

To Reserve Split σε αναλογία 2 παλαιές μετοχές προς 1 νέα ενέκρινε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της Axon.

ΑΧΟΝ: Reverse split ενέκρινε η ΓΣ
To Reserve Split σε αναλογία 2 παλαιές μετοχές προς 1 νέα ενέκρινε η Εκτακτη Γενική Συνέλευση της Axon.

Αναλυτικότερα στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της 5ης Ιουλίου 2010 παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν 22 μέτοχοι οι οποίοι κατείχαν 26.395.556 μετά ψήφου μετοχές σε αναλογία 65,16 % του συνόλου των μετοχών.

Στην εν λόγω συνέλευση συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί των παρακάτω θεμάτων:

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε παμψηφεί α) την αύξηση της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής από εξήντα ένα λεπτά (€ 0,61) σε ένα ευρώ και είκοσι δύο λεπτά (€ 1,22) με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού των μετοχών της Εταιρίας (reverse split) σε αναλογία 2 παλαιές μετοχές προς 1 νέα, με μείωση δηλαδή του αριθμού των μετοχών από 40.511.610 σε 20.255.805 μετοχές.

Αποφάσισε επίσης να εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο όπως προκειμένου καθορίσει την ημερομηνία τελευταίας ημέρας διαπραγμάτευσης των μετοχών με την παλαιά τιμή, το διάστημα προσωρινής παύσης διαπραγμάτευσης καθώς και την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των μετοχών με την νέα τιμή.

Η Γενική Συνέλευση αποφάσισε παμψηφεί την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της Εταιρίας, ενόψει της υπό Θέμα 1ο απόφασης της περί αυξήσεως της ονομαστικής αξίας κάθε μετοχής της Εταιρίας με ταυτόχρονη μείωση του αριθμού αυτών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v