Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελβιεμέκ: Συμφωνία με την ιταλική Pravisani

Καταστατικό για τη σύσταση εταιρίας, δραστηριότητα της οποίας θα είναι η εμπορία και διακίνηση εκρηκτικών υλών, υπέγραψαν η Ελβιεμέκ και ο ιταλικός οίκος Pravisani. Στη νέα εταιρία, η εισηγμένη, της οποίας η διαπραγμάτευση των μετοχών τελεί υπό αναστολή, και η Pravisani θα συμμετέχουν με 50% έκαστη.

Σε συμφωνία με τον ιταλικό οίκο παραγωγής και εμπορίας εκρηκτικών Pravisani προχώρησε η Ελβιεμέκ, καθώς οι δύο εταιρίες υπέγραψαν στις 26 Απριλίου καταστατικό σύστασης ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία Ελβιεμέκ Βιομηχανικά Εκρηκτικά – Εμπορία και Διακίνηση Εκρηκτικών Υλών.

Στη νέα εταιρία, η εισηγμένη, της οποίας η διαπραγμάτευση των μετοχών τελεί υπό αναστολή, και η Pravisani θα συμμετέχουν με 50% έκαστη. Σκοπός της νέας εταιρίας είναι η εμπορία και διακίνηση εκρηκτικών υλών, η αντιπροσώπευση στην Ελλάδα ή το εξωτερικό συναφών βιομηχανικών και εμπορικών οίκων, η παροχή υπηρεσιών μελέτης, καθώς και η εφαρμογή και προώθηση νέων τεχνολογιών στον τομέα των εκρηκτικών.

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της νέας εταιρίας ορίστηκε σε 600.000 ευρώ, διαιρούμενο σε 200.000 ονομαστικές μετοχές, ονομαστικής αξίας 3 ευρώ η κάθε μία. Το μάνατζμεντ της νέας εταιρίας θα ασκείται από την Ελβιεμέκ και το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο θα απαρτίζεται από τους Αντώνη Δαρμή, Σταύρο Λιναρδάκη, Στυλιανό Παπαδόπουλο, Mariano Pravisani και Giovanni Facchinetti.

Στόχος της νέας εταιρίας, όπως αναφέρεται και σε ανακοίνωση προς το ΧΑΑ, είναι να χρησιμοποιηθεί η εμπειρία και η τεχνογνωσία του ιταλικού οίκου στην προώθηση νέων προϊόντων ασφαλέστερων και φιλικότερων προς το περιβάλλον, δημιουργώντας ένα δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v