Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Alpha Grissin: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης

Με τη μείωση του λειτουργικού κόστους, την περεταίρω αναδιάρθρωση του τομέα κλιματισμού και με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η Alpha Grissin καταβάλει προσπάθειες προκειμένου η εταιρία να βγει από την επιτήρηση.

Alpha Grissin: Ενέργειες για άρση της επιτήρησης
Με τη μείωση του λειτουργικού κόστους κατά 24%, την περεταίρω αναδιάρθρωση του τομέα κλιματισμού και με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου η Alpha Grissin καταβάλει προσπάθειες προκειμένου η εταιρία να βγει από την επιτήρηση.

Αναλυτικότερα, οι μετοχές της εταιρίας μπορούν να επανέλθουν σε καθεστώς κανονικής διαπραγμάτευσης εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις  με βάση τις οικονομικές καταστάσεις κάθε ημερολογιακού εξαμήνου.

Οι ενέργειες που γίνονται από την διοίκηση για την αντιμετώπιση του θέματος είναι οι ακόλουθες: 

* Ελήφθη απόφαση από την Γενική Συνέλευση των μετόχων της 18.07.2011 για αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου προκειμένου να αρθούν οι λόγοι της ένταξης της Εταιρίας στην κατηγορία της επιτήρησης.

*Η Διοίκηση της Εταιρίας έχει προβεί, για την τρέχουσα χρήση, σε μείωση του λειτουργικού της κόστους κατά 24% και σκοπεύει να επαναπροσδιορίσει και επανεξετάσει όλες τις δαπάνες της, με σκοπό την εξεύρεση περαιτέρω περιθωρίων μείωσης λειτουργικών δαπανών.

*Έχει προχωρήσει σε περαιτέρω αναδιάρθρωση του Τομέα Κλιματισμού έχοντας στοχεύσει σε αποτελεσματικότερα δίκτυα πωλήσεων και επιδιώκει την διείσδυση της αγοράς με καινούρια προϊόντα (γεννήτριες, πολυσυστήματα κλιματισμού VRV).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v