Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΑΧΟΝ: Έγκριση αντικατάστασης μέλους του ΔΣ

Την έγκριση αντικατάστασης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της AXON στις 29/6.

ΑΧΟΝ: Έγκριση αντικατάστασης μέλους του ΔΣ
Την έγκριση αντικατάστασης μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου και την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου αποφάσισε η Γενική Συνέλευση της Axon στις 29/6. 

Αναλυτικά, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί την από 29/12/2011 απόφαση του Δ.Σ. της Εταιρείας για την αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους του Δ.Σ. κου Τερζόπουλου Αποστόλου του Δημητρίου από τον κο Λεόντιο Κωνσταντίνο του Δημητρίου.

Επιπλέον ενέκρινε τη μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής για συμψηφισμό με απόσβεση συσσωρευμένων ζημιών της Εταιρείας και αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας.

Η Γενική Συνέλευση αφού έλαβε υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 47 του Κ.Ν.2190/1920 αποφάσισε παμψηφεί την μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας κατά 18.635.340,60 € με μείωση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά 0,92 € δηλαδή από 1,22 € σε 0,30 € , και τον ισόποσο συμψηφισμό συσσωρευμένων ζημιών αυτής.

Μετά την ανωτέρω μείωση το μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρείας θα ανέρχεται στα 6.076.741,50 € διαιρούμενο σε 20.255.805 μετοχές ονομαστικής αξίας 0,30 € εκάστης.

Επιπροσθέτως η Γενική Συνέλευση αποφάσισε παμψηφεί την τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού περί μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας εξουσιοδοτώντας το Διοικητικό Συμβούλιο να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση της ανωτέρω απόφασης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v