Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Διακεκριμένος συνεργάτης της Cisco η Byte

Σε IP Communications Partner of the Year 2004 για την περιοχή της Μεσογείου στα πλαίσια του Cisco Partner Summit 2005, αναδείχθηκε πρόσφατα από τη Cisco Systems, η εταιρία Byte Computer.

Διακεκριμένος συνεργάτης της Cisco η Byte
Σε IP Communications Partner of the Year 2004 για την περιοχή της Μεσογείου στα πλαίσια του Cisco Partner Summit 2005, αναδείχθηκε πρόσφατα από τη Cisco Systems, η εταιρία Byte Computer, γεγονός που την κατατάσσει στους διακεκριμένους συνεργάτες της Cisco Systems διεθνώς με εξειδίκευση στην IP Τηλεφωνία.

Oπως επισημαίνεται σε σχετική ανκοίνωση, η διεθνής αυτή επιβράβευση της Byte Computer από τη Cisco Systems επισφραγίζει την μακρόχρονη και επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιριών και αποδεικνύει έμπρακτα την υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών καθώς και το υψηλότατο επίπεδο ικανοποίησης πελατών μέσα από μια πληθώρα εγκαταστάσεων.

Ο κ. Jordi Botiffol, αντιπρόεδρος της Cisco Systems για την περιοχή της Μεσογείου, τόνισε χαρακτηριστικά: ”Η Byte Computer πιστοποιήθηκε στις τεχνολογίες IP με στόχο να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και το κατάφερε μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις 12 μηνών, αναπτύσσοντας καθετοποιημένες λύσεις και ικανοποιώντας πλήρως τα κριτήρια για να αναδειχθεί σε Cisco Silver Certified Partner, γεγονός το οποίο βελτίωσε σημαντικά τις πωλήσεις της. Επιλέξαμε τη ΒΥΤΕ ως IP Communications Partner για την περιοχή της Μεσογείου τη χρονιά 2004, διότι απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις πωλήσεις και τα κέρδη τους υιοθετώντας και προσαρμόζοντας τις τεχνολογίες αιχμής που προσφέρει η Cisco στην στρατηγική τους. Συγχαρητήρια στη BYTE για αυτή την επιτυχία.”

Ο κ. Νικόλαος Μποτίνης, Channel Manager της Cisco Systems για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα, δήλωσε ότι: ” Η Cisco Systems δεσμεύεται να βοηθήσει τους συνεργάτες της να επιτύχουν, και αυτό το βραβείο αποτελεί αναγνώριση για την Byte Computer για τα εξέχοντα επιτεύγματα τους κατά τη διάρκεια του προηγουμένου έτους.”

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v