Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καραμολέγκος: Επιχορήγηση 7,02 εκ. ευρώ από ΥΠΑΝ

Την έγκριση από το ΥΠΑΝ της υπαγωγής του επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρίας, ύψους 20,04 εκατ. ευρώ, στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου, ανακοίνωσε η Καραμολέγκος. Το σύνολο της επιχορήγησης θα ανέλθει σε 7,02 εκατ. ευρώ.

Καραμολέγκος: Επιχορήγηση 7,02 εκ. ευρώ από ΥΠΑΝ
Την έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης της υπαγωγής του επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρίας, ύψους 20,04 εκατ. ευρώ, στις διατάξεις του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004, ανακοίνωσε η Καραμολέγκος.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το ποσοστό της επιχορήγησης ανέρχεται στο 35% της επένδυσης κι έτσι το σύνολο της επιχορήγησης θα ανέλθει σε 7,02 εκατ. ευρώ.

Το επιχειρηματικό σχέδιο (business plan) προβλέπει την ανέγερση κτιριακών και λοιπών εγκαταστάσεων, την αγορά νέου μηχανολογικού και λοιπού εξοπλισμού, την αγορά νέων μεταφορικών μέσων και την αγορά συστημάτων αυτοματοποίησης διαδικασιών και μηχανοργάνωσης.

Η επένδυση αυτή αρχίζει άμεσα και θα ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα του 2010. Η κάλυψη της συνολικής δαπάνης θα πραγματοποιηθεί α) με ίδια συμμετοχή β) με μεσομακροπρόθεσμο τραπεζικό δάνειο και γ) με την προαναφερόμενη επιχορήγηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v