Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού: Να ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός τη θέση του για την επένδυση χρυσού

Την αντίδραση της τοπικής οργάνωσης προκάλεσαν τα όσα είπε χθες ο Αλ. Τσίπρας για την εξόρυξη στη Χαλκιδική.

  • Real.gr
ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού: Να ξεκαθαρίσει ο πρωθυπουργός τη θέση του για την επένδυση χρυσού
Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Ιερισσού της Χαλκιδικής προκάλεσαν όσα είπε ο πρωθυπουργός για την επένδυση χρυσού στις Σκουριές, στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο".

Η οργάνωση ζητεί πλήρη αποσαφήνιση της θέσης της κυβέρνησης σε σχέση με τις προεκλογικές δεσμεύσεις του κόμματος για το ζήτημα.

"Δεν θα επιτρέψουμε τον εμπαιγμό μας από κανέναν πρώην και ιδιαίτερα από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που είχε κάνει τον αγώνα μας σημαία του, ούτε θα αφήσουμε τους συναγωνιστές μας ανυπεράσπιστους στο έλεος μιας πολυεθνικής”. αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή της η οργάνωση και προσθέτει:

“Για το ζήτημα των Σκουριών υπάρχουν ήδη πολλές αποφάσεις συνεδρίων και απαιτούμε να γνωρίζουμε αν η ανακοινωμένη θέση του κόμματός μας και του ίδιου του προέδρου, όπως επανειλημμένα έχει εκφραστεί από τον ίδιο και κορυφαία στελέχη μας, έχει αλλάξει στα πλαίσια της διαφοράς που έχει προκύψει μεταξύ της διακηρυγμένης πολιτικής θέσης και της κυβερνησιμότητας της 'πρώτης φοράς αριστεράς'.

“Είναι δεδομένο ότι εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέσα από το κίνημα ενάντια στο χρυσό μέχρι την τελική δικαίωσή μας", καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v