Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Συμβόλαιο θανάτου» το διπλό φονικό στο Περιστέρι - Πήραν 30.000 ευρώ για κάθε θύμα!

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, τον περασμένο Φεβρουάριο. Κύκλωμα εξέδιδε συμβόλαια θανάτου, με κίνητρο διαφορές, τις οποίες είχαν τα θύματα με σπείρα εμπορίας ναρκωτικών.

«Συμβόλαιο θανάτου» το διπλό φονικό στο Περιστέρι - Πήραν 30.000 ευρώ για κάθε θύμα!

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, τον περασμένο Φεβρουάριο.

Πηγές αναφέρουν πως πίσω από το διπλό έγκλημα του Περιστερίου, που έγινε στις 3 Φεβρουαρίου, με θύματα έναν 53χρονο και την 50χρονη σύζυγό του, κρύβεται ένα «συμβόλαιο θανάτου».

Στα χέρια της αστυνομίας είναι τόσο οι ηθικοί αυτουργοί όσο και οι εκτελεστές, που δέχθηκαν το ποσό των τριάντα χιλιάδων ευρώ για την κάθε δολοφονία.

Ως κίνητρο, σύμφωνα με το bloko.gr, για τα συμβόλαια θανάτου φαίνεται να ήταν το εμπόριο ναρκωτικών.

Με βάση τις ίδιες πληροφορίες, στο κύκλωμα εμπλέκονται Αλβανοί και Έλληνες υπήκοοι, με τους πρώτους να φέρονται ως εκτελεστές.

Η εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης που εκτελούσε συμβόλαια θανάτου θεωρείται μια από τις σημαντικότερες επιτυχίες της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με πηγές, είναι τέτοια η συλλογή στοιχείων και με σύγχρονες μεθόδους, που δεν άφησε κανένα άλλο περιθώριο σε εντολείς και εκτελεστές παρά την ομολογία, κάτι μοναδικό στα χρονικά σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ήδη έχουν ομολογήσει δύο περιπτώσεις ενώ εξετάζονται και άλλες ύποπτες δολοφονίες. Η ίδια εγκληματική οργάνωση εμπλέκεται και σε υποθέσεις εκβιασμών και ληστειών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v