Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ψηφιακή τεχνολογία και επιχειρείν, στο 13ο πολυσυνέδριο του ka-business

Στο εκθεσιακό τμήμα της διοργάνωσης, νέοι επιχειρηματίες και start up εταιρείες, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους ευρεσιτεχνίες και προϊόντα της αγοράς.

  • Real.gr
Ψηφιακή τεχνολογία και επιχειρείν, στο 13ο πολυσυνέδριο του ka-business

Με σύνθημα "ελάτε να δείτε αυτά που θα συζητά ο κόσμος τα επόμενα χρόνια, σαράντα και πλέον εισηγητές από όλη την Ελλάδα θα αναπτύξουν στη διάρκεια του 3ου πολυσυνεδρίου του ka-business, θέματα της ψηφιακής επιχειρηματικότητας σε έξι ενότητες, επιχειρώντας έτσι να προσεγγίσουν τις προκλήσεις και τις προοπτικές που δημιουργούνται.

Στο εκθεσιακό τμήμα της διοργάνωσης, νέοι επιχειρηματίες και start up εταιρείες, θα παρουσιάσουν τις τελευταίες τους ευρεσιτεχνίες και προϊόντα της αγοράς, όπως θήκες κινητών για τυφλούς, ρούχα του μέλλοντος και ένα νέο τύπου μηχανάκι.

Το 13ο πολυσυνέδριο του ka-business, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" και στη διάρκειά του θα τεθούν επί τάπητος οι νέες επιχειρηματικές δυνατότητες που δημιουργεί η ψηφιακή τεχνολογία, ενώ θα υπογραμμιστεί με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σαφήνεια, του πώς τα εργαλεία της ψηφιακής εποχής επηρεάζουν παραδοσιακούς κλάδους της οικονομίας όπως τη γεωργία και την κτηνοτροφία, αλλά και τη βιομηχανία ένδυσης.

Σε συνέντευξη τύπου, η δημοσιογράφος - διοργανώτρια της εκδήλωσης, Ραλιώ Λεπίδου, ανέφερε ότι σύμφωνα με διεθνείς μελέτες, η χρήση ψηφιακών εργαλείων από τις επιχειρήσεις, οδηγεί σε άνοδο του τζίρου τους, αλλά και αύξηση των θέσεων εργασίας που προσφέρουν, ενώ επισημάνθηκε ότι το ka-business επιχειρεί να δώσει βήμα σε νέους επιχειρηματίες, που μπήκαν με καινοτόμες ιδέες στο e-business, αλλά και σε ακαδημαϊκούς και τεχνοκράτες που θα εξετάσουν κρίσιμα ζητήματα εκπαίδευσης, αλλά και χρηματοδότησης καινοτόμων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών στην ψηφιακή οικονομία.
Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα των υπουργείων Εξωτερικών, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Μεταξύ των ομιλητών, συμπεριλαμβάνονται ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Βασίλης Κόκκαλης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Αμανατίδης και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη. Η διοργάνωση υποστηρίζεται από τoν Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, τη ΔΕΘ- Helexpo και άλλες επιχειρήσεις που ιδιωτικού τομέα.

Οι εργασίες θα μεταδοθούν ζωντανά με live streaming στο web tv του www.ka-business.gr στους 35.000 αναγνώστες του πόρταλ, σε όλο τον κόσμο, ενώ τονίζεται ότι ναι μεν η είσοδος στις εργασίες του πολυσυνεδρίου θα είναι ελεύθερη, η έξοδος όμως θα χρεώνεται με ότι δύναται ο καθένας, στον κουμπαρά του ka-business.gr, που φέτος θα στηρίξει το ειδικό φιλανθρωπικό σωματείο «Ελπίδα», που ιδρύθηκε από γονείς και κηδεμόνες παιδιών-ατόμων που πάσχουν από αυτισμό.

Υπογραμμίζεται, ότι στη λήξη των εργασιών θα βραβευτούν καινοτόμες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων η Τεχνόπολη, Watt &Volt, Makreting Club , ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ, Α. Τσαυτάρης, το Κολλέγιο Περρωτής - Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή, κ.α.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v