Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λεβέντης: Είδα τον Αμερικανό πρέσβη - Χαμένη υπόθεση το Σκοπιανό

«Την Novartis την φέρανε για να κλείσει το Σκοπιανό» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

  • Real.gr
Λεβέντης: Είδα τον Αμερικανό πρέσβη - Χαμένη υπόθεση το Σκοπιανό
«Την Novartis την φέρανε για να κλείσει το Σκοπιανό» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μιλώντας στον realfm 97,8.

«Άστοχη ενέργεια του δημάρχου (σ.σ. Μπουτάρης), δεν καταλαβαίνω πως λειτουργεί. Είναι ενέργειες αήθης από έναν δήμαρχο μιας πόλης που έχει άμεσο ενδιαφέρον για το θέμα όπως είναι η Θεσσαλονίκη. Έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός» δήλωσε αναφορικά με τις τελευταίες δηλώσεις του κ. Μπουτάρη.

Σχετικά με το Σκοπιανό δήλωσε ότι «θεωρώ ότι είναι χαμένο το θέμα. Οι Αμερικανοί είναι κάθετοι ότι έχει τελειώσει. Απογοητεύθηκα από τη χθεσινή μου συνάντηση με τον Αμερικανό πρέσβη, ο οποίος επέμενε ότι από το 2008 έχουμε δεχθεί. Με ρώτησε γιατί δεν αντέδρασε τότε ο λαός».

«Η Τουρκία παίζει με την Ελλάδα και εμείς συνεχώς θα υποχωρούμε. Θα έχουμε συνεχή Ίμια. Ο Τούρκος δεν υπολογίζει τίποτα. Ο Τούρκος έχει γίνει νταβατζής στην περιοχή. Διεκδικεί ρόλο ηγετικό» τόνισε αναφορικά με τις τελευταίες τουρκικές προκλήσεις.

«Την Novartis την φέρανε για να κλείσει το Σκοπιανό. Αν υπάρχει σκάνδαλο πρέπει να τα πήραν και πολιτικοί κατά τη γνώμη μου. Πρέπει να δεθεί το σκάνδαλο αυτό. Το φέρανε γρηγορότερα, μίλησαν για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, αλλά όταν είδαμε την δικογραφία έχει αοριστίες» δήλωσε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΕΒΕΝΤΗ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v