Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μηταράκης: Η αποπομπή του κ. Μπακαλέξη επιβεβαιώνει ότι τίποτε δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ

Τίποτε δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ", αναφέρει σε δήλωση του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης.

Μηταράκης: Η αποπομπή του κ. Μπακαλέξη επιβεβαιώνει ότι τίποτε δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ
Η αποπομπή του κ. Μπακαλέξη από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ έρχεται να επιβεβαιώσει ότι -εν αντιθέσει με όσα υποστηρίζουν στο υπουργείο- τίποτε δεν πάει καλά με τον ΕΦΚΑ", αναφέρει σε δήλωση του ο αναπληρωτής Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Νότης Μηταράκης, σχολιάζοντας την απομάκρυνση του κ. Μπακαλέξη από τη διοίκηση του ΕΦΚΑ.

"Οι βάσεις δεδομένων δεν έχουν επικαιροποιηθεί, οι υπηρεσίες δε διασυνδέονται μεταξύ τους, τα λάθη στο Μητρώο δεν έχουν διορθωθεί, οι εγκύκλιοι είτε δεν έχουν εκδοθεί είτε εκδόθηκαν με καθυστέρηση και οι υπάλληλοι δεν έχουν εκπαιδευτεί", αναφέρει ο κ. Μηταράκης και προσθέτει: "Και αντί το Διοικητικό Συμβούλιο να επικεντρωθεί σε αυτά τα προβλήματα, ασχολείται με την τετράμηνη παράταση των κλιμακίων των υπαλλήλων που δουλεύουν Σαββατοκύριακα.

Όσο συνεχίζεται η εκατέρωθεν επίρριψη ευθυνών μεταξύ του Υπουργείου και της Διοίκησης του ΕΦΚΑ -κάτι το οποίο επισημάναμε μόλις σήμερα το πρωί, με ερώτηση προς την Υπουργό Εργασίας- χιλιάδες αιτήσεις συντάξεων παραμένουν εκκρεμείς ενώ οι ασφαλισμένοι και οι συνταξιούχοι υφίστανται τις συνέπειες της αποτυχημένης κυβερνητικής πολιτικής".

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v