Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων πυρόπληκτων περιοχών

Η εγγραφή των επιτυχόντων της συγκεκριμένης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη Πέμπτη (18-10-2018) και για μία εβδομάδα, μέχρι και την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

  • Real.gr
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων πυρόπληκτων περιοχών

Ολοκληρώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας οι διαδικασίες ελέγχου και επιλογής για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση των υποψηφίων απο περιοχές π που επλήγησαν κατά τις πυρκαγιές 23ης και 24ης Ιουλίου 2018.


Έτσι, οι εν λόγω υποψήφιοι (από ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) μπορούν να βρίσκουν το Τμήμα/Σχολή επιτυχίας τους στην ιστοσελίδα  https://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

Η εγγραφή των επιτυχόντων της συγκεκριμένης κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί από την ερχόμενη Πέμπτη (18-10-2018) και για μία εβδομάδα, μέχρι και την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου. Οι επιτυχόντες για την εγγραφή και την ταυτοποίηση θα απευθύνονται κατευθείαν στα τμήματα/σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά ζητήσουν οι γραμματείες των τμημάτων/σχολών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v