Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απόπειρα αυτοκτονίας από 15χρονο στην Αργυρούπολη λόγω bullying

Ο Νικόλας βρέθηκε από τους γονείς του κρεμασμένος από την αλυσίδα της κούνιας στην αυλή του. Μήνες εξέπεμπε sos με αναρτήσεις του στα social media αλλά όλοι έκλειναν τα αυτιά τους.

Απόπειρα αυτοκτονίας από 15χρονο στην Αργυρούπολη λόγω bullying

Ένας 15χρονος αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο σχολείο της Αργυρούπολης όπου τον περασμένο Ιούλιο αυτοκτόνησε ο 15χρονος Νικόλας έπειτα από σκληρό bullying που δεχόταν.

Νικόλας βρέθηκε από τους γονείς του κρεμασμένος από την αλυσίδα της κούνιας στην αυλή του. Μήνες εξέπεμπε sos με αναρτήσεις του στα social media αλλά όλοι έκλειναν τα αυτιά τους.

Οι συμμαθητές του ήξεραν ότι κάποιοι έκαναν bullying αλλά κανείς δεν μιλούσε. Οι γονείς του αν και είχαν ακούσει ότι το πρόβλημα ήταν υπαρκτό στο σχολείο, δεν περίμεναν τι θα επακολουθούσε, μέχρι το τραγικό περιστατικό, μέχρι πριν από λίγα 24ωρα που άλλο ένα παιδί αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο πατέρας του Νικόλα συγκλονίζει: "Για τους γονείς αυτούς του παιδιού θα ήθελα να πω, είστε τυχεροί. Σας έτυχε το καλύτερο πράγμα του κόσμου γιατί εσείς το σώσατε! Εγώ δεν πρόλαβα" λέει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μεταξύ άλλων ο Σπύρος Φιλίππου.

Ο Νικόλας είχε αφήσει πίσω και ημερολόγιο περιγράφοντας όλα όσα ζούσε. "Βίωνε ξύλο και κοροϊδία" λένε οι συμμαθητές του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v