Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σεισμικές δονήσεις σε Ήπειρο και Ιόνιο

Οπως γνωστοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Σεισμικές δονήσεις σε Ήπειρο και Ιόνιο

Ασθενής σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκε στην Ήπειρο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, γνωστοποίησε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ινστιτούτου, το επίκεντρο του σεισμού, ο οποίος σημειώθηκε στις 03:25, εντοπίστηκε σε χώρο που απέχει 292 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Αθήνας και 13 χιλιόμετρα δυτικά της Πρέβεζας.

Οπως μεταδίδει ο Antenna, λίγη ώρα νωρίτερα, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο ανακοίνωσε ότι κατέγραψε σεισμό 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στο Ιόνιο, σε σχετικά μικρή απόσταση - 14 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά - από το Αργοστόλι.

Όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση που δημοσιοποίησε το Ινστιτούτο, ο σεισμός σημειώθηκε στις 03:11 σε σημείο που απέχει 291 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας και 14 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοδυτικά του Αργοστολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v