Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Κένυα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από την εισβολή ενόπλων ισλαμιστών σε ξενοδοχείο

Λίγες ώρες αφότου οι Αρχές θεώρησαν ότι η επιχείρηση κατά των ενόπλων ολοκληρώθηκε, ακούστηκαν οι νέοι πυροβολισμοί, που τους έθεσαν σε συναγερμό

Κένυα: Τουλάχιστον 15 νεκροί από την εισβολή ενόπλων ισλαμιστών σε ξενοδοχείο

Πυρά και εκρήξεις ακούστηκαν ξανά, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο Ναϊρόμπι, την πρωτεύουσα της Κένυας, όπου οι Αρχές διεξάγουν επιχείρηση για την απομάκρυνση τουλάχιστον 50 ανθρώπων που επέζησαν και κρύβονταν μέσα στο κτίριο που κατέλαβαν μέλη της σομαλικής οργάνωσης Σεμπάμπ χθες Τρίτη.

Σύμφωνα με τον Antenna, λίγες ώρες αφότου οι Αρχές θεώρησαν ότι η επιχείρηση κατά των ενόπλων ολοκληρώθηκε, ακούστηκαν οι νέοι πυροβολισμοί, που τους έθεσαν σε συναγερμό.

Οι ένοπλοι εισέβαλλαν σε ξενοδοχείο, που βρίσκεται σε κτίριο που φιλοξενεί γραφεία και σκότωσαν τουλάχιστον 15 άτομα. Σύμφωνα με τα προσωπικά έγγραφα των νεκρών, μεταξύ τους ήταν έντεκα Κενυάτες, ένας Αμερικανός και ένας Βρετανός πολίτης, ενώ δύο ακόμα δεν έφεραν έγγραφα.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που μπόρεσαν να σωθούν είναι μια έγκυος, διευκρίνισε ο τραυματιοφορέας, καθώς και η κόρη ενός πρώην βουλευτή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v