Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ώρες αγωνίας για 29χρονο ποδοσφαιριστή - Δίνει «μάχη» για τη ζωή του

O νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άμεσα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ώρες αγωνίας για 29χρονο ποδοσφαιριστή - Δίνει «μάχη» για τη ζωή του

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια, οι φίλοι αλλά και οι συναθλητές του για την κατάσταση της υγείας του 29χρονου ποδοσφαιριστή του ΑΟ Τυμπακίου, Στάθη Καραταράκη, ο οποίος τραυματίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην οδό Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο Ηράκλειο.

O νεαρός άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου άμεσα υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση, μετά το πέρας της οποίας εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ο Στάθης Καραταράκης οδηγούσε χθες το μεσημέρι τη μοτοσικλέτα του, όταν οδηγός σταθμευμένου αυτοκινήτου άνοιξε απότομα την πόρτα του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει πάνω της το δίκυκλο του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο οδηγός υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ελαφρότερα τραυματίστηκε ο συνεπιβάτης του. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο.

Φίλοι και συγγενείς έχουν κατακλύσει με μηνύματα και ευχές τον προσωπικό λογαριασμό του Στάθη Καραταράκη στο Facebook, ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα θεωρούνται κρίσιμα για την εξέλιξη της υγείας του.

ΠΗΓΗ: Cretapost.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v