Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο γιος του Νετανιάχου απαντά στον Ερντογάν: Λέγεται Κωνσταντινούπολη, όχι Ιστανμπούλ

"Θα του θυμίσω ότι η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα μια πόλη που ονομάζεται Κωνσταντινούπολη!"

Ο γιος του Νετανιάχου απαντά στον Ερντογάν: Λέγεται Κωνσταντινούπολη, όχι Ιστανμπούλ

Σε προεκλογική του συγκέντρωση ο Ερντογάν σχολίασε το μήνυμα του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας που χαρακτήρισε τον εαυτό του "τουρκοφάγο".

Στη συνέχεια επιτέθηκε και στον Μπένιαμιν Νετανιάχου, για να έρθει η απάντηση από τον γιο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Γιάιρ Νετανιάχου ο οποίος με αναρτήσεις στο twitter εξαπέλυσε "πυρά" κατά του Ερντογάν:Ο πρόεδρος της Τουρκίας μαινόμενος είπε: «Αυτός ο αλήτης τι λέει για την “Ιστανμπούλ”; Αδέλφια μου, την αποκαλεί Κωνσταντινούπολη! Θα κάνει, θα μετατρέψει λέει την Αγία Σοφία πάλι σε εκκλησία. Όσο υπάρχει αυτός ο λαός, όσο υπάρχει αυτή η ψυχή , δεν θα το επιτρέψει αυτό δεν θα συμβεί αυτό».

"Θα του θυμίσω ότι η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα μια πόλη που ονομάζεται Κωνσταντινούπολη! Η πρωτεύουσα της βυζαντινής αυτοκρατορίας και κέντρο του ορθόδοξου Χριστιανισμού για περισσότερα από 1.000 χρόνια πριν από την τουρκική κατοχή! Και να του θυμίσω επιπλέον την τουρκικήγενοκτονία εναντίον Ελλήνων, Ασσυρίων και Αρμενίων. Εκκαθάρισαν όλους τους Χριστιανούς από τη Μικρά Ασία"

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v