Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αρβανίτης για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του: «Πολίτες της Κατερίνης» είναι 25 άτομα;

«Είναι σαν να λέμε ‘πολίτες της Κατερίνης’, όταν είναι 25 άτομα με επικεφαλής έναν Χρυσαυγίτη», σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρβανίτης για τις αποδοκιμασίες σε βάρος του: «Πολίτες της Κατερίνης» είναι 25 άτομα;

Τα σχόλια του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τις σε βάρος του αποδοκιμασίες στην Κατερίνη.

«Είναι σαν να λέμε ‘πολίτες της Κατερίνης’, όταν είναι 25 άτομα με επικεφαλής έναν Χρυσαυγίτη», σχολίασε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Αρβανίτης, μιλώντας στον Antenna για τις χθεσινές σε βάρος του αποδοκιμασίες στην Κατερίνη.

Τους είπα ότι δεν φοβόμαστε τον φασισμό», είπε σχολιάζοντας τη σκηνή στην οποία καταγράφηκε να τραβά με το κινητό του την ομάδα ατόμων που του επιτέθηκαν. «Δεν μπορείς να λες έντονες αποδοκιμασίες από την πόλη, όταν είναι από συγκεκριμένη ομάδα», σημείωσε.

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις του συγκεντρωμένων, είπε πως «δεν είναι αντίδραση όταν πετάνε μπουκάλια και πέτρες και φωνάζουν συνθήματα όπως ‘σας θάψαμε στον Βίτσι’».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, μιλώντας επίσης στο Καλημέρα Ελλάδα, σημείωσε ότι «το δικαίωμα στη διαμαρτυρία είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο. Δεν μπορεί να ασκείται οποιαδήποτε μορφή βίας, καμία ανοχή απέναντι στη βία».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v