Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

3 συμβουλές της Μοντεσσόρι για ένα εύκολο καλοκαίρι με τα παιδιά στο σπίτι

Αντί να σκεφτόμαστε πώς θα…. επιβιώσουμε το καλοκαίρι με τα παιδιά στο σπίτι, καλύτερο είναι να βρούμε τρόπους για να περάσουμε τέλεια μαζί τους. Και η Μαρία Μοντεσσόρι έχει την λύση για μας!

  • Mama365.gr
3 συμβουλές της Μοντεσσόρι για ένα εύκολο καλοκαίρι με τα παιδιά στο σπίτι
Σε λίγες μέρες θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς και επίσημα πλέον θα ξεκινήσουν οι πολύτιμες διακοπές των παιδιών. Και παρόλο που νιώθουμε απίστευτη χαρά που θα περάσουμε περισσότερο και ποιοτικότερο χρόνο με τα μικρά μας, παράλληλα σχεδόν όλες- και ας μην το παραδεχόμαστε κάποιες-, ανησυχούμε γι’ αυτούς τους τρεις καλοκαιρινούς μήνες... που περιλαμβάνουν πολύ(πάρα πολύ!) ελεύθερο χρόνο.

Πώς θα γεμίσουμε τις ώρες των παιδιών; Με τι θα απασχοληθούν τώρα που δεν έχουν υποχρεώσεις; Πώς θα τα ψυχαγωγήσουμε για να μην βαρεθούν και αρχίσουν…τα παράπονα;

Αντί να σκεφτόμαστε πώς θα επιβιώσουμε το καλοκαίρι με τα παιδιά στο σπίτι, ίσως είναι καλύτερα να σκεφτούμε πως θα ζήσουμε μαζί τους μοναδικές στιγμές που θα θυμούνται για πάντα. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε αυτές τις 3 χρυσές συμβουλές της Μαρίας Μοντεσσόρι!

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο στο mama365.gr

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v