Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αυξάνεται η ανεργία στις ΗΠΑ

Ο Μάρτιος ήταν άλλος ένας πολύ κακός μήνας για την απασχόληση στις ΗΠΑ, καθώς στη διάρκειά του χάθηκαν 663.000 θέσεις εργασίας, γεγονός που αύξησε την ανεργία κατά 0,4 της μονάδας, στο 8,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από το υπουργείο Οικονομικών. Η αύξηση των ανέργων είναι μεγαλύτερη από αυτή που πρόβλεπαν οι αναλυτές (658.000), ωστόσο η αύξηση του ποσοστού της ανεργία

  • Ant1
Αυξάνεται η ανεργία στις ΗΠΑ

Ο Μάρτιος ήταν άλλος ένας πολύ κακός μήνας για την απασχόληση στις ΗΠΑ, καθώς στη διάρκειά του χάθηκαν 663.000 θέσεις εργασίας, γεγονός που αύξησε την ανεργία κατά 0,4 της μονάδας, στο 8,5%, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από το υπουργείο Οικονομικών. 

Η αύξηση των ανέργων είναι μεγαλύτερη από αυτή που πρόβλεπαν οι αναλυτές (658.000), ωστόσο η αύξηση του ποσοστού της ανεργίας είναι σύμφωνη με τις προβλέψεις τους. 

Το Φεβρουάριο είχαν χαθεί 651.000 θέσεις εργασίας, τον Ιανουάριο 655.000 ενώ ο Δεκέμβριος ήταν ο πιο «μαύρος» μήνας από το 1949, καθώς στη διάρκειά του χάθηκαν 681.000 θέσεις εργασίας. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο