Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απόφαση σταθμός για τις πυλωτές

Απόφαση του Εφετείου βάζει τέλος στις διαμάχες και στους τσακωμούς των ιδιοκτητών διαμερισμάτων για τις θέσεις στάθμευσης στις πυλωτές της πολυκατοικίας. Η απόφαση αφορά τους κοινόχρηστους χώρους της πυλωτής και όχι τις θέσεις στάθμευσης που έχουν αγοραστεί με τα συμβόλαια του σπιτιού. Μέχρι σήμερα όσοι δεν είχαν αγοράσει θέση στάθμευσης σε πολυκατοικία και υπήρχε κοινόχρηστος χώρος δεν μπορούσαν

  • Ant1
Απόφαση σταθμός για τις πυλωτές

Απόφαση του Εφετείου βάζει τέλος στις διαμάχες και στους τσακωμούς των ιδιοκτητών διαμερισμάτων για τις θέσεις στάθμευσης στις πυλωτές της πολυκατοικίας.

Η απόφαση αφορά τους κοινόχρηστους χώρους της πυλωτής και όχι τις θέσεις στάθμευσης που έχουν αγοραστεί με τα συμβόλαια του σπιτιού.

Μέχρι σήμερα όσοι δεν είχαν αγοράσει θέση στάθμευσης σε πολυκατοικία και υπήρχε κοινόχρηστος χώρος δεν μπορούσαν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους μέσα.

Πλέον οι κοινόχρηστοι χώροι μιας πυλωτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στάθμευσης και από εκείνους που δεν έχουν αγοράσει θέση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v
Απόρρητο