Δείτε εδώ την αποκλειστική μας συνεργασία

Εξαλλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρενέβη στην εκπομπή της Τσιμτσιλή

"Ντροπή σας! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα. Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα", είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Alpha.

Εξαλλος ο Δημήτρης Κοντομηνάς παρενέβη στην εκπομπή της Τσιμτσιλή

Ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ζήτησε να παρέμβει στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. "Τέτοια ντροπή που ένιωσα σήμερα δεν έχω ξανανιώσει στη ζωή μου", ήταν η πρώτη φράση του και αμέσως όλοι πάγωσαν!

"Κύριε πρόεδρε, αν μου επιτρέπετε", σημείωσε η παρουσιάστρια, με τον Δημήτρη Κοντομηνά να απαντά: "Μη μιλάς, άσε να τελειώσω", συνεχίζοντας να απαριθμεί την τραγική κατάσταση στον χώρο της υγείας και να λέει ότι δεν έπρεπε να μιλήσουν άσχημα για μια ιδιωτική πρωτοβουλία που έρχεται να καλύψει τα κενά του κράτους.

Ειδικότερα, ο Δημήτης Παπανώτας σχολίασε ότι δεν θα έπρεπε το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών να "υιοθετήσει" τις μητέρες και τα παιδιά από τους Φούρνους Ικαρίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Και αυτό μας κάνει περήφανους; Είμαστε σε μια ευρωπαϊκή χώρα όπου η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη ενός ιατρικού κέντρου; Είναι κατάντια αυτό". 

"Ντροπή σας! Με κάνατε και ντράπηκα σήμερα. Με τέτοιους ανθρώπους δεν θα πάει μπροστά η Ελλάδα", ήταν τα τελευταία λόγια του Δημήτρη Κοντομηνά πριν κλείσει το τηλέφωνο. 

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συζήτηση του "Happy Day" που προκάλεσε την παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά:

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus