Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ηράκλειο: Σύλληψη για απειλή εργαζόμενης με όπλο

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ηράκλειο: Σύλληψη για απειλή εργαζόμενης με όπλο

Συνελήφθη, σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, 36χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων. Ο 36χρονος, όπως προέκυψε, απείλησε με πυροβόλο όπλο 35χρονη εργαζόμενη σε ξενοδοχειακή επιχείρηση.

Άμεσα μετέβησαν στο σημείο αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε) Ηρακλείου, της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Ηρακλείου και του Τμήματος Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Κατόπιν συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης εντοπίσθηκε ο 36χρονος στον περιβάλλοντα χώρο της επιχείρησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα όπλο.

Οπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v