Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέο ρεκόρ Γκίνες κυνηγά η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος οι Legends 2004 θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ για τον «Συντομότερο χρόνο στον οποίο μπορούν να γίνουν 50 ολοκληρωμένες πάσες».

Νέο ρεκόρ Γκίνες κυνηγά η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του 2004

Στην πορεία για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, οι Πρωταθλητές του 2004 συνεχώς ξεπερνούσαν τον εαυτό τους και αυτό θα ξανακάνουν, ενισχύοντας παράλληλα τους σκοπούς της Εταιρείας για την Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών «Μέριμνα».

Την Κυριακή 16 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, ακριβώς 15 χρόνια μετά το ιστορικό 1-1 με την Ισπανία στο Πόρτο, στον Υπαίθριο Χώρο Αθλοπαιδιών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και σε ζωντανή μετάδοση από την Cosmote TV, οι Legends 2004 θα προσπαθήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ για τον «Συντομότερο χρόνο στον οποίο μπορούν να γίνουν 50 ολοκληρωμένες πάσες».

Η προσπάθεια θα γίνει παρουσία εκπροσώπου των GUINNESS WORLD RECORDS® o οποίος, σύμφωνα με τις διαδικασίες και τους κανόνες του Οργανισμού, θα επικυρώσει το ρεκόρ και θα κάνει την απονομή του σχετικού διπλώματος, εφόσον η προσπάθεια είναι επιτυχημένη.

Οι Στέλιος Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Παπαδόπουλος θα επιχειρήσουν να καταρρίψουν το ρεκόρ σε τρεις προσπάθειες, με κάθε ολοκληρωμένη πάσα κατά την διάρκεια των προσπαθειών αυτών, να αντιστοιχεί σε 20€. Εάν το ρεκόρ καταρριφθεί, το συνολικό ποσό θα διπλασιαστεί και, μαζί με τις εισπράξεις του μεγάλου αγώνα της 4ης Ιουλίου, θα προσφερθεί από τους Legends 2004 και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, για την ενίσχυση της «Μέριμνας».

H εκδήλωση διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Champions For Life σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 15 χρόνων από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης του 2004.

Η εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v