Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χορηγός σε συνέδριο του Economist ο Caffe L' Antico

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη σε συνεργασία με το USL

Χορηγός σε συνέδριο του Economist ο Caffe L Antico

O CAFFÈ L’ANTICO συμμετείχε ως χορηγός στο συνέδριο του Economist “The sports business summit for SE Europe: The sky’s the limit”, με επίκεντρο τις επενδυτικές ευκαιρίες που κυοφορεί η αγορά των σπορ στη ΝΑ Ευρώπη. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 20 Σεπτεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Spa στη Βουλιαγμένη σε συνεργασία με το USL (United Soccer League).

Το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ, τα media και η τεχνολογία αποτέλεσαν αντικείμενο των εισηγήσεων, καθώς και ο ρόλος των Ολυμπιακών Αγώνων στην αθλητική βιομηχανία.

O CAFFÈ L’ANTICO με ένα ειδικά σχεδιασμένο “espresso bar” προσέφερε στους συμμετέχοντες μία απολαυστική εμπειρία Latte Art. Ο CAFFÈ L’ANTICO, διανέμεται σε πάνω από 44 χώρες ως ένα premium προϊόν, λειτουργώντας ως πρεσβευτής της γεύσης και του καβουρδίσματος του πραγματικού Ιταλικού espresso, αλλά και ως θεματοφύλακας του μυστικού που κάνει τον καφέ ασυναγώνιστο: ορισμένα επιλεγμένα ποιοτικά χαρμάνια, έτσι δομημένα, ώστε να διατηρούν μια ισορροπημένη γεύση, που καβουρδίζονται με φροντίδα και διαθέτουν την εμπειρία ενός αιώνα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v