Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σαββατοκύριακο με τρία τζακ ποτ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει 5,1 εκατ. ευρώ, το ΛΟΤΤΟ 1,1 εκατ. ευρώ και το ΠΡΟΤΟ 500.000 ευρώ

Σαββατοκύριακο με τρία τζακ ποτ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

 

Στο ρυθμό των τζακ ποτ σε ΤΖΟΚΕΡ, ΛΟΤΤΟ και ΠΡΟΤΟ κινούνται τα καταστήματα του ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, όπου από το πρωί οι παίκτες καταθέτουν τα δελτία τους για να διεκδικήσουν τα μεγάλα έπαθλα των τριών παιχνιδιών.

Η πρώτη από τις τρεις κληρώσεις πραγματοποιείται απόψε, με το ΛΟΤΤΟ να μοιράζει στην πρώτη κατηγορία 1,1 εκατ. ευρώ. Σειρά παίρνουν αύριο το βράδυ το ΤΖΟΚΕΡ με 5,1 εκατ. ευρώ και το ΠΡΟΤΟ με 500.000 ευρώ. 

Έως τις 21:30 η κατάθεση δελτίων για το ΛΟΤΤΟ 

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την αποψινή κλήρωση του ΛΟΤΤΟ, που αναμένεται να μοιράσει 1,1 εκατ. ευρώ σε έναν ή περισσότερους νικητές. Η κατάθεση δελτίων γίνεται μέσω του δικτύου καταστημάτων OΠΑΠ και θα ολοκληρωθεί στις 21:30. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά στο κανάλι του OΠΑΠ στο YouTube

Κυριακή βράδυ με διπλή κλήρωση 

Δεκατρείς κληρώσεις χωρίς μεγάλο νικητή συμπλήρωσε το ΤΖΟΚΕΡ και το μεγάλο έπαθλό του παιχνιδιού έχει σκαρφαλώσει στα 5,1 εκατ. ευρώ. Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το ποσό αυτό, θα πρέπει να καταθέσουν τα δελτία τους έως αύριο στις 21:30. Μπορούν είτε να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα OΠΑΠ, είτε να μπουν στο tzoker.gr ή στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ. 

Η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22:00. Αμέσως μετά θα γίνει και η κλήρωση του ΠΡΟΤΟ, που μοιράζει τουλάχιστον 500.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. 

Κέρδη 219.573 ευρώ για τυχερό 5άρη στο ΤΖΟΚΕΡ

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ της περασμένης Πέμπτης ένας τυχερός παίκτης μάντεψε σωστά τους πέντε αριθμούς που έβγαλε η κληρωτίδα, αλλά όχι τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ. Ο τυχερός 5άρης, ο  οποίος κέρδισε 219.573 ευρώ, συμπλήρωσε ένα δελτίο με έξι στήλες, το οποίο κόστισε 3 ευρώ. Οι αριθμοί ήταν δικής του έμπνευσης. Το δελτίο παίχθηκε σε κατάστημα OΠΑΠ στην Ερμιόνη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v