Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εντοπίστηκε φυτεία με 1.210 δενδρύλλια κάνναβης στην Κορινθία

Συνολικής έκτασης 1.500 τ.μ. Συνελήφθη 36χρονος αλλοδαπός, αναζητείται ο συνεργός του.

Εντοπίστηκε φυτεία με 1.210 δενδρύλλια κάνναβης στην Κορινθία

Μεγάλη φυτεία 1.210 δενδρυλλίων κάνναβης εντόπισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Πάτρας στην περιοχή Ρυτό Κορινθίας και συνέλαβαν έναν 36χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, η φυτεία εντοπίστηκε έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με συναδέλφους τους, της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας.

Με βάση τα στοιχεία που είχαν συγκεντρωθεί, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή αστυνομικών της ΟΠΚΕ Πατρών και του τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν σε πυκνή δασώδη περιοχή, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και με φυσική κάλυψη από βλάστηση, οργανωμένη φυτεία κάνναβης.

Λίγη ώρα αργότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 36χρονο, τη στιγμή που βρισκόταν μέσα σε σκηνή στον χώρο της φυτείας, ενώ αναζητούν έναν αλλοδαπό συνεργό του.

Η φυτεία, σύμφωνα με την αστυνομία, αποτελούνταν από τρία επίπεδα, συνολικού εμβαδού περίπου 1.500 τ.μ., όπου μεταξύ άλλων βρέθηκε ένα λάστιχο ποτίσματος, συνολικού μήκους 100 μέτρων, που συνδεόταν με δεξαμενές αποθήκευσης νερού, ένα αυτοσχέδιο παράπηγμα, δύο σκηνές κατασκήνωσης, δύο αυτοσχέδιοι χώροι συλλογής νερού, τρόφιμα και μαγειρικά σκεύη.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v